Goggles – poslikajte i pretražite

Dugo očekivana aplikacija iz Googlea pod nazivom Goggles konačno je dostupna za iPhone. Potražite u App Store-u 'Google Mobile App' i ukoliko imate 3GS ili iOS4 u mogućnosti se koristit ovu odličnu novu tehnologiju vizualnog pretraživanja.

Zimo Zimo Zimo | 05.10.2010. / 22:43

Goggles – poslikajte i pretražite

Dugo očekivana aplikacija iz Googlea pod nazivom Goggles konačno je dostupna za iPhone. Aplikacija se nalazi u App Store-u pod nazivom 'Google Mobile App' i trenutno je na raspologanju na engleskom jeziku i to samo na iPhone-u s auto fokus kamerom.

Poslikajte građevinu, bocu vina, sliku, knjigu i još mnogo toga pomoću kamere vašeg iPhone-a i odmah ćete dobiti rezultat pretraživanja vašeg subjekta. Što se tiče slikanja i pretraživanja životinja, hrane i biljaka još ćemo morati malo pričekati. Nakon dvije minute videa jasno nam je da Google ponovo pomiče granice načina na koji pretraživamo sadržaj. Prije nekoliko trenutaka Goggles aplikacija je omogućena za preuzimanje pa ako posjedujete 3GS ili iOS4, što čekate? Trk isprobati novi pristup tražilici i javite nam dali radi, jer mi smo još uvijek na oldschool iPhone 3G.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti