Googleov Hangouts polako postaje kvalitetna alternativa Skypeu, čak ga i sam više preferiram za komunikaciju na daljinu, bilo s klijentima ili prijateljima.

Hangouts je danas dobio novo lice, te nove značajke na verziji za iOS platformu. Naime, nova verzija u potpunosti optimizirana za iOS7, s novim ekranom za učitavanje, izbornicima, čišćem izgledu i drugačijoj tipografiji.

Od sada će se u razgovor moći ubaciti karta s trenutnom lokacijom, mogućnost koja je već duže vrijeme dostupna u Android verziji. Također, Google je omogućio i slanje animiranih stickersa, a novost je i mogućnost slanja video poruka u trajanju od maksimalno 10 sekundi.

Kako bi bila konzistentna, aplikacija je prilagođena i za korisnike na iPadima, koja podržava i picture-in-picture u video pozivima. Također, aplikacija nudi shortcut do liste kontakata, možete favorizirati određene ljude s kojima najviše pričate, pogledati posljednje Hangoutse i naravno besplatno zvati.

S obzirom da Facebook od sada u svom portfoliju ima WhatsApp, Googleu je vrlo važan Hangouts, koji sa svakim novim ažuriranje izgleda sve sličnije WhatsAppu.

Postanite fan na Facebooku ako već niste!

Google Hangouts od sada prilagođen za iOS7 uz nekoliko noviteta

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju