Google i Slide objavili novi servis Prizes.org

I drugi tjedan za redom, Google niza objave svojih proizvoda pa je tako nakon Google plusa objavio još jedan servis Prizes.

Zimo Zimo Zimo | 04.07.2011. / 09:17

Google i Slide objavili novi servis Prizes.org

I drugi tjedan za redom, Google niza objave svojih proizvoda pa je tako nakon Google plusa objavio još jedan servis -- Prizes.

Doduše Prizes je nastao suradnjom Google i Slidea, čiji je vlasnik Max Levchin, ujedno i suosnivač PayPala kojeg je 2002. godine kupio eBay.

Iako je malo informacija glede Prizes, on je već otvoren za javnost i trenutno se nalazi u beta fazi, pa tako možete servis isprobati logiranjem putem Facebook ili Twitter profila. Zanimljivo je da za sada nema mogućnosti logina putem Google računa.

Kada se jednom logirate primijetit ćete listu raznih stvari na kojima možete zaraditi. Dakle možete sudjelovati u natjecanju za osvajanje novaca. Uzmimo prvi post kao primjer.

Obitelj ide na daleki put i treba savjete vezan uz pakiranje, što i s čime hraniti malu bebu, što od hrane spremiti za avion, kada ju staviti spavati i slično. Klikom na link na kraju stranice možete se uključiti u potencijalne osvajače 'nagrade' te se obogatiti za 10 dolara. Također možete pratiti pojedine objave, jer svaka od njih ima određeni period trajanja.

Osim praćenja možete primati ili slati poruke, te primati obavijesti vezane uz posao koji pratite. Transakcije se vrše putem PayPala, i još uvijek nema mogućnost vršenja iste putem Googleovog Checkouta iako ova kompanija stoji iza ovog projekta.

Što vi mislite o Prizes.org? Ima li i taj servis potencijala?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti