Google objavio izvrstan Street View svih Euro 2012 stadiona

Za fanove koji nisu u mogućnosti prisustovati prvenstvu, Google je pomoću Street Viewa omogućio da barem djelomično upoznaju osam stadiona na kojima će se odigravati utakmice.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 31.05.2012. / 11:43

Google objavio izvrstan Street View svih Euro 2012 stadiona

Ovog ljeta oči nogometnih fanova diljem svijeta biti će usredotočene na Euro 2012 koji se održava u Poljskoj i Ukrajini.

Za fanove koji nisu u mogućnosti prisustovati prvenstvu, Google je pomoću Street Viewa omogućio da barem djelomično upoznaju osam stadiona na kojima će se odigravati utakmice. Sada na raspolaganju imate slike i izvrstan prikaz od 360 stupnjeva.

Tako sada možete istraživati NSC Olimpiysky (Olimpijski stadion) u Kijevu, na kojem će se igrati finale natjecanja, i poznati Nacionalni stadion u Varšavi koji će biti domaćin ceremoniji otvaranja i prvoj utakmici.

Preostali stadioni na kojima se igraju utakmice u Ukrajini su Donbass Arena u Donjecku, Metalist stadion u Harkivu (Kharkiv) i Arena Lviv  u Lavovu.

U Poljskoj, utakmice se igraju na Gradskom stadionu Lecha u Poznanu, PGE Areni u Gdanjsku i Gradskom stadionu u Wroclawu.

Više o svemu pogledajte na službenom Google blogu, a u nastavku u galeriji donosimo izgled stadiona iz drugih perspektiva.

[gallery order='DESC']

(Image via GetInTravel)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti