Google objavio novi dizajn za Gmail mobilnu web aplikaciju

Google je u ponedjeljak objavio da Gmail mobilni web i Gmail Offline ima novi dizajn. Novi dizajn omogućen je za Android, BlackBerry, iOS i Kindle Fire korisnike

Zimo Zimo Mario Breljak | 12.03.2013. / 09:21

Google objavio novi dizajn za Gmail mobilnu web aplikaciju

Google je u ponedjeljak objavio da Gmail mobilni web i Gmail Offline ima novi dizajn. Novi dizajn omogućen je za Android, BlackBerry, iOS i Kindle Fire korisnike. Kako bi vidjeli nastale promjene, jednostavno posjetite gmail.com putem vašeg mobilnog uređaja i promjene će biti vidljive.

Google nije objavio što je točno mijenjao, ali su napomenuli da prilikom pokretanja obnovljene  iPhone i iPad aplikacije u prosincu 2012. imaju samo pozitivne komentare u vezi grafičkog sučelja, poboljšanog pretraživanja i integracije s Google Calendarom.

Iako Google postaje sve bolji u dizajniranju mobilnih aplikacija, ultimativni cilj kompanije je u što većoj mjeri stavljati naglasak na mobilni web. Tako nije nikakvo iznenađenje što se Google odlučio na „osvježenje“ svog web izdanja elektronske pošte, ne samo za iOS korisnike, nego i za Android, BlackBerry i Kindle Fire. Postavlja se pitanje gdje je u svemu tome Windows Phone? Novi sukob i svađa koja jedno vrijeme traje između dva tehnološka diva vidi se u ovom potezu Googlea, koji je jednostavno izbacio Microsoftovu mobilnu platformu iz svog redizajna, iako je mobilna verzija Internet Explorera vrlo dobra, zasad ostaje bez novog Gmaila.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti