Google objavljuje Chrome OS i netbook sljedeći tjedan?

Ako su glasine koje kruže točne, Google bi sljedećeg tjedna, točnije 07. prosinca na svom događanju, mogao objaviti novi operativni sistem baziran na cloudu -- Chrome OS.

Zimo Zimo Zimo | 03.12.2010. / 23:19

Google objavljuje Chrome OS i netbook sljedeći tjedan?

Ako su glasine koje kruže točne, Google bi sljedećeg tjedna, točnije 07. prosinca, na svom događanju mogao objaviti novi operativni sistem baziran na cloudu -- Chrome OS.

Osim Chrome OS-a, na događanju bi se mogao najaviti i novi Googleov netbook sa Atom procesorom, koji bi se trebao prozivesti u samo 65,000 komada te neće biti namjenjen za masovno tržište, ističe Engadget.

Već je prije najavljen novi Chrome OS te Chrome Web Store (trgovina aplikacijama za Chrome OS), o kojoj smo pisali jučer gdje je ujedno i objavljen novi Chrome 8 preglednik sa podrškom za App Store.

Također, danas smo pisali kako Tweetdeck uskoro objavljuje novu aplikaciju koja je integrirana u Chrome OS. Teško je reći nešto više o ovoj novosti, pošto niti jedan od velikih blogova nije dobio službenu pozivnicu na Googleov događaj. Preostaje nam samo da pričekamo do utorka i vidimo što nam to Google velikoga sprema.

Photo [AllThingsDigital]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti