Google redizajnirao i Gmail

Google ima dobar momentum barem što se tiče redizajniranja svojih servisa od kojih je na red došao i jedan od najpopularnijih - Gmail.

Zimo Zimo Zimo | 02.11.2011. / 09:34

Google redizajnirao i Gmail

Google ima dobar momentum barem što se tiče redizajniranja svojih servisa od kojih je na red došao i jedan od najpopularnijih - Gmail.

U lipnju Google je predstavio novu društvenu mrežu Google+ koja ima moderan čist i pregledan dizajn a koji su primijenili na gotovo svim svojim servisima. Pisali smo o redizajnu Google Readera radi kojeg su se pobunili sami korisnici te pokrenuli peticiju za vraćanje na stari dizajn, no to očito ne smeta Googleu koji i dalje mijenja dizajne svojih servisa.

Gmail je sada dobio također novi dizajn, koji još nije po defaultu aktivan pa ga morate uključiti u plavoj kockici u donjem desnom uglu.

Novi Gmail moderniji je i preglednijih uz razne mogućnosti prilagođavanja i postavljanja različitih HD tema. Razgovori su preoblikovani pa tako sadržaj poruka imate u prvom planu dok slike profila omogućuju da lakše vidite s kim pričate.

Također, novi Gmail može se prilagoditi na tri različita načina prema gustoći prikaza pa tako imate Prikladno, Ugodno i Kompaktno sučelje. Pretraživanje je jednostavnije uz mogućnost izrade određenih filtera, a omogućen je i novi način prebacivanja između mailova, kontakta i zadataka.

Alatna traka je također nova i uvijek je vidljiva, što je postao standard svugdje, no prikazivat će samo gumbe koje trebate i kad ih trebate.

Evo i službeni video te link za više informacija, a vi nam u komentarima javite kako vam se sviđa novi Gmail?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti