Google redizajnirao svoj servis Google+, uvodi veće slike i nove stranice

Google je najavio kako u sljedećih nekoliko dana objavljuje novi veći redizajn, bolje rečeno novi rasrpored svojih značajki na servisu Google+.

Zimo Zimo Zimo | 11.04.2012. / 16:15

Google redizajnirao svoj servis Google+, uvodi veće slike i nove stranice

Google je najavio kako u sljedećih nekoliko dana objavljuje novi veći redizajn, bolje rečeno novi raspored svojih značajki na servisu Google+.

Jedna od velikih novosti je da će se alatna traka od sada umjesto na vrhu nalaziti na lijevoj stani, gdje će se aplikacije moći pomicati prema vašim željama. Kada strelicom miša dođete na jednu od aplikacija, otvorit će vam se prozor s nekim od najbitnijih funkcija. Također, možete sakriti aplikacije ili ih prikazati sve - više u videu ispod.

Također, novost je i jednostavnija mogućost dijeljenja krugova gdje god se nalazili, a Hangouts će od sada imati potpuno novu stranicu gdje ćete moći vidjeti sve aktivnosti oko ove značajke bilo da tražite nekoga, gledate prijenos uživo, itd.

Osim navigacije, i novih izgleda stranica za Hangout i stream općenito, Google dodaje novu Explore stranicu koja omogućuje da pronađete interesantan i aktualan sadržaj na cijelom Google+, nekad poznato i pod 'Hot'. Novi profili će također imati veće slike i novu listu za chat koja će vaše prijatelje staviti u centar zbivanja, navodi Google.

Novi izgled dostupan je već sada i za više informacija o novostima posjetite službenu stranicu i pratite ZIMO na Google+.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti