Kako bi svojim korisnicima ponudio veće mogućnosti dizajna svog blog servisa Bloggera,  Google je proširio svoj izbor raznovrsnih fontova sa dosadašnjih 32 na impresivnih 77.

Dosad su korisnici ovog servisa mogli birati više fontova samo uz beta inačicu za Blogger, no sada su svih 77 fontova omogućeni za sve korisnike, a fontovi se mogu naći pod 'Advanced Tab', bloggerovog 'Template Designera'. U meniju se nalaze raznovrsni fontovi za razne elemente vašeg bloga kao što su naslov posta ili body, kao što se vidi i na slici ispod.

Blogger Template Desginer podržava sve visoko kvalitetne fontove sa Googleog Font API-a, koji će biti vidljivi na svim moderni preglednicima kao što su Google Chrome: version 4.249.4+, Mozilla Firefox: version: 3.5+, Apple Safari: version 3.1+, Opera: version 10.5+, Microsoft Internet Explorer: version 7+, istaknuto je na službenom Blogger blogu.

Ako želite promijeniti izgled vašeg Bloggera, slobodno eksperimentirajte sa novim vrstama fontova širokog raspona i složite vaš blog onako kak vi želite.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju