Hamed Bangoura pokrenuo stranicu pahulja.com kojom želi pravedniju državu

Zadnjih nekoliko tjedana moglo se čuti kako Hamed Bagura, nekad poznati televizijski voditelj sada poduzetnik i pokretač startup inkubatora, priča o pahuljama.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.12.2013. / 22:18

Hamed Bangoura pokrenuo stranicu pahulja.com kojom želi pravedniju državu

Zadnjih nekoliko tjedana moglo se čuti kako Hamed Bangoura, nekad poznati televizijski voditelj sada poduzetnik i pokretač startup inkubatora, priča o pahuljama.

“Pahulja je nevina, neponovljiva, nježna i čista, baš kao što je velika većina nas. Pahulja je dječja radost, kao što i svi mi želimo biti radost i ponos naše djece jer smo učinili nešto za njihovu budućnost. Ali pahulja po pahulja, iako nježna može stvoriti dubok snijeg i lavinu. Tada one imaju snagu koja se ne može ignorirati.” ukratko je opisano na novim stranicama.

Što se zapravo želi postići ovim projektom?

“Želimo omogućiti higijenski prostor za razvoj zdravog političkog društva u kojem bi se biračima vratilo povjerenje i promovirala demokracija koju su povlaštene garniture u proteklih dvadesetak godina obezvrijedile.” — ukratko pahulja.com je peticija za temeljite promjene političkog sustava u Hrvatskoj!

Inicijativa je odmah uzela maha te je kratko vrijeme prikupljeno više od 3000 “pahulja”, a radi se o naravno viralnom sadržaju kojim se želi osvijestiti javnost o potezima naše države.

Postanite i vi pahulja i pridružite se ovom projektu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti