Hoće li Skype uvesti video pozive?

Zadnjih nekoliko dana, od kada je Skype imao problema, sve su glasnije priče kako će Skype uvesti video chat na mobilnim uređajima. Sudeći prema novoj početkoj stranici Skypea, lako je moguće.

Zimo Zimo Zimo | 29.12.2010. / 08:24

Hoće li Skype uvesti video pozive?

Zadnjih nekoliko dana, od kada je Skype imao problema, sve su glasnije priče kako će se uvesti video chat na mobilnim uređajima. Sudeći prema novoj početnoj stranici Skypea, lako je moguće.

Na novoj početnoj stranici Skypea, nalaze se videi sa pitanjem 'Što je sljedeće' (eng. 'What's next?), bez ikakvog objašnjenja ili bilo kakvih dodatnih informacija. Stranica sadrži nekoliko raznovrsnih videa snimljenih mobilnim uređajima koji izgledaju kao trenuci koje bi željeli podijeliti sa svojim prijateljima ili obitelji.

Video ne prikazuje nikakav chat, već skupinu videa koje bi mogli poslati i putem MMS-a ili emaila, no vjerujemo kako stiže puno više od toga. Potajno se svi nadaju kako će Skype objaviti novu mogućnost video chata tokom CES 2011, a stranica nas ostavlja sa mnogo neodgovorenih pitanja, što je i bio cilj, jel?

Svima nam preostaje da pričekamo sljedeći tjedan i vidimo što nam to Skype tako tajanstveno želi objaviti. Pratite ZIMO (@zimoonline) na Twitteru, Facebooku ili našem webu za više informacija.

Via [TNW]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti