Honor predstavio svoj gamerski pametni telefon Honor Play

Honor Play bit će dostupan u Hrvatskoj od 1. rujna 2018. po cijeni od 2.799 kuna.

Martina Čizmić | 31.08.2018. / 15:26

Honor Play (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Honor je  predstavio Honor Play svoj pametni telefona namijenjen gamerima i onima koji vole igrati videoigre na svom telefonu.

 

Zbog popularnosti taktičkih turnirskih igara koje za AR, VR i HDR renderiranje zahtijevaju brzu grafičku obradu, u suradnji s jednom od najpopularnijih taktičkih turnirskih igara PUBG MOBILE, Honor se potrudio ne samo riješiti probleme s performansama, već i razviti prvi gamerski telefon, Honor Play – „Game On“ trenutak za industriju koji redefinira korisničko iskustvo mobilnog gaminga po povoljnoj cijeni od 2.799 kuna.

 

Honor Play nudi 24-satnu „Always On“ zabavu kroz dvije inovativne tehnologije - Honorov novi GPU Turbo koji povećava učinkovitost grafičke obrade i obrade podataka te napredna AI tehnologija koja uvodi revoluciju u funkciju kamere kod pametnih telefona.

Honor Play (Foto: Honor) (Foto: Honor)

 

GPU Turbo inovativna je hardverska i softverska integracija koja pojačava obradu grafike i prosječan broj slika na 39,461 na igri PUBG MOBILE. Brzina treperenja smanjena je na 0.21%, a uz pomoć umjetne inteligencije (AI), 4D gaming iskustvo uključuje 3D audio efekte i AI vibracije prilagođene najpopularnijim mobilnim igrama te odgovaraju objektima i scenarijima u igri. AI 4D Smart Shock pruža 30 različitih vibracija3, ovisno o smjeru približavanja neprijatelja ili pucnjavi. Sve to nadopunjuje 3D surround zvuk Histen 3D audio tehnologije, ultra širokog 3D zvučnog polja koje daje zvuk kao u kino dvoranama.

S AI detekcijom pokreta i inteligentnim prepoznavanjem, fotografije s 16 MP prednjom kamerom sada je jednostavnije snimiti nego ikada dosad. Baterija od 3.750 mAh omogućuje mnogo igranja i korištenja za zabavu, odnosno više od 15 sati videa i 95 sati glazbe, čak i sa 6,3-inčnim Honor FullView FHD+ zaslonom. Cijeli niz pametnih značajki omogućuje Kirin 970 NPU čipset, koji, zajedno s EMUI 8.2 softverom, oslobađa istinsku procesorsku snagu.

 

Tanak metalni dizajn dolazi u više boja: crnoj Midnight Black, plavoj Navy Blue, ljubičastoj Ultra-Violet, a u ponudi je posebno izdanje za gamere u crvenoj i crnoj boji s uzorkom. Dizajn zadržava kućište tipičnog uređaja s 5,5-inčnim zaslonom bez okvira.

 

Honor Play bit će dostupan u Hrvatskoj od 1. rujna 2018. po cijeni od 2.799 kuna.

Honor Play (Foto: Honor) (Foto: Honor)

 

Honor Play donosi novi trenutak za globalnu gaming industriju. Honor je prvi koji je ponudio fenomenalno zabavno iskustvo mobilnog gaminga i zabave, izjavio je George Zhao, predsjednik Honora. Ali mi ne stajemo samo na stvaranju dobrog proizvoda, već s mladim ljudima diljem svijeta stvaramo budućnost mobilnog gaminga. Honor Play je naš odgovor na njihov zahtjev za brzim performansama bez smetnji u igrama i zabavi.

 

Fanovi Honor Playa imat će priliku testirati svoje vještine i natjecati se s najboljim gamerima na svijetu na Gamescomu ove godine, na igrama PUBG MOBILE i Asphalt 9. Obje su igre prilagođene za Honor Play.

 

Kako dijeli istu strast za brzinom i performansama, Honor, e-brand pametnih telefona, surađuje s Audijem kako bi proslavio dolazak Honor Playa. Kao službeni partner kupa Audi Sports R8 LMS, Honor Play s Audijem R8 kombinira elegantan dizajn i velike performanse. Audi R8 i Honor Play omogućavaju brzinu koja nadmašuje granice mašte. Poput Honor Playa, i Audi R8 LMS se bazira na brzini i performansama. Njegov snažan V10 motor, poput Honorovog GPU Turba, srce je zvijeri stvorene posebno za lude brzine i učinkovitost.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti