Honor predstavio svoju novu IoT strategiju za budućnost

Honor je predstavio novu aplikaciju za osobe oštećenog vida i svoju novu IoT strategiju za budućnost.

Martina Čizmić | 07.09.2019. / 09:20

Honor na IFA 2019 u Berlinu (Foto: Honor)

Honor je na sajmu IFA u Berlinu iskoristio priliku i predstavio svoju novu aplikaciju pogonjenu umjetnom inteligencijom, a koja je namijenjena osobama oštećenog vida.

Uzbuđeni smo što ćemo pokrenuti PocketVision na modelima Honor 20 i Honor 20 Pro, omogućujući tako slabovidnim osobama da vode neovisniji život. Uz sve jače AI mogućnosti, nadograđeni Honor 20 Pro kojeg pokreće novi EMUI 10/Magic UI 3.0 osigurat će inteligentnije iskustvo, dok će nova boja Island Frost zasigurno učiniti da se vaš pametni telefon izdvaja iz mnoštva, istaknuo je Sam Yuan, potpredsjednik Honora za Europu.

PocketVision pomoću AI mogućnosti i tehnologije četverostruke kamere iznimno olakšava čitanje dokumenata, izbornika i drugog teksta. Razvijen je u društvenom poduzeću Eyecoming i obogaćen Honorovim tehnologijama.

Sadrži tri ključna načina rada koja olakšavaju čitanje: Text-to-Speech, Zoom-In i Negative Image. Kako bi pomogao u podizanju svijesti o preprekama s kojima se susreću slijepe i slabovidne osobe, Honor se udržio s Kraljevskim nacionalnim institutom slijepih osoba (RNIB) koji podupire osobe s oštećenjem vida. PocketVision od se može besplatno preuzeti na Huawei AppGallery. Aplikacija podržava engleski, portugalski, njemački, španjolski, talijanski i kineski jezik.

Honorova nova IoT strategija za budućnost

U cilju stvaranja povezanog i inteligentnijeg svijeta za korisnike, Honor je predstavio svoju IoT strategiju nazvanu "1 + 8 + N", koja podrazumijeva jedan Honor smartphone, osam uređaja u kućanstvu i širok spektar popratnih partnerskih proizvoda. Honor Band 5, vrhunska fitness i pametna narukvica dio je ove IoT ponude i dostupan je za kupnju na nekoliko europskih tržišta sa cijenom već od 30 eura (oko 225 kuna). Pristupačna cijena znači da ga svatko može priuštiti i koristiti za točno mjerenje otkucaja srca, praćenje sna i praćenje vježbanja za zdraviji način života. Na konferenciji Huawei programera 2019. prošlog mjeseca, Honor je predstavio svoj prvi pametni zaslon, Honor Vision, opremljen inteligentnim čipsetima koje je razvio Honor – Honghu 818 inteligentni zaslonski čipset, AI Camera NPU čipset i Wi-Fi čipset na flagship razini.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti