Honor predstavio uređaj s prednjom kamerom za savršeni selfie

Pozadina telefona izrađena je od osam slojeva svjetlucavog materijala za blistav vizualan efekt.

Martina Čizmić | 31.01.2019. / 15:18

Honor 10 Lite (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Honor je predstavio novi, elegantan selfie pametni telefon, 10 Lite 24-megapikselnom kamerom pogonjenom umjetnom inteligencijom i konfiguracijama vrhunskih performansi za najbolje selfije. Uz EMUI 9.0 i Android 9, HONOR 10 Lite također privlači poglede sa svojim sjajem gradijentnih boja i malim usjekom u obliku kapljice.

Tehnologija umjetne inteligencije kod telefona Honor 10 Lite poboljšava snimanje selfija prepoznavanjem osam scenarija u stvarnom vremenu. Algoritam koji pokreće umjetnu inteligenciju (AI) trenutno prepoznaje različite vrste scena, omogućujući kameri da poboljša značajke lica i pozadinu mijenjanjem vremena ekspozicije. Podržan s 3D prepoznavanjem lica i AI beauty funkcijama, uređaj može prilagoditi efekte uljepšavanja prema vašoj dobi, spolu i boji kože, što znači da vaša ljepota blista na svakom snimku.

Kao i njegovi prethodnici, Honor 10 Lite upija više svjetla u uvjetima slabog osvjetljenja zahvaljujući 4-u-1 tehnologiji svjetlosne fuzije. 3D portretno osvjetljenje nudi pet različitih svjetlosnih efekata, čineći svaku fotografiju prikladnom za naslovnicu.

Honor 10 Lite (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Pozadina telefona izrađena je od osam slojeva svjetlucavog materijala za blistav vizualan efekt. Boje uključuju novu nebesko plavu i svjetlucavo crvenu boju te klasične safirno plavu i ponoćno crnu boju.

Nebesko plava utjelovljuje prirodni sjaj i boju čistog neba, s efektom progresije blještavila koji prelazi iz svijetlo sive u plavu boju. Inspirirana prirodnim svjetlom u sumrak i zoru, svjetlucavo crvena boja dočarava zalazak sunca koji prelazi iz svijetlo crvene u tamno crvenu nijansu. Uz ovaj raspon boja, Honor 10 Lite dolazi s nevjerojatnim 6,21-inčnim FullView HD zaslonom i malim usjekom/notchem u obliku kapljice koji povećava odnos između zaslona i kućišta na više od 90 posto.

Honor 10 Lite sa 3 GB radne i 64 GB interne memorije sada je dostupan i u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.899 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti