Honor seriji 90 dodao još jedan zanimljiv uređaj

Glavna mu je karakteristika jaka baterija i velika glavna kamera.

Martina Čizmić | 05.04.2024. / 14:52

Honor 90 Smart (Foto: Honor)

Honor je prošle godine predstavio svoju seriju Honor 90, a sad je ta serija "dopunjena" još jednim uređajem - Honor 90 Smart.

Glavna je karakteristika ovog uređaja glavna kamera od 108 MP, dugotrajna baterija od 5330 mAh i zvučnici s volumenom do 200%. U Honoru posebno ističu da je Smart opremljen velikom baterijom, koja s jednim punjenjem može podržati do 16,6 sati video streaminga, 17,9 sati pregledavanja društvenih medija ili 37,8 sati poziva. Baterija ovog pametnog telefon dolazi s većom gustoćom energije i tanjim profilom, što rezultira njezinim duljim trajanjem i tanjim dizajnom uređaja. na taj se način smanjuje potreba za čestim punjenjem. Osim toga, baterija pokazuje izuzetnu dugovječnost, s mogućnošću zadržavanja više od 80% svoje sposobnosti, čak i nakon tri godine korištenja.

Za sve one koji vole gledati multimedijski sadržaj na svom telefonu, tu je HONOR FullView zaslon od 6,8 inča s omjerom zaslona prema tijelu od 91,3%, podržava FHD+ rezoluciju i dubinu boja od 16,7 milijuna boja. Dolazi s vodećim značajkama za udobnost očiju u industriji, uključujući cirkadijalni noćni prikaz i dinamičko zatamnjenje. Uređaj je za nisku emisiju plave svjetlosti dobio i TÜV Rheinland certifikat.

Honor 90 Smart dolazi i s kapacitetom pohrane od 128 GB, koji može lokalno pohraniti više od 28.000 slika, 11.000 pjesama ili 450 HD videa. Opremljen je Honor RAM Turbo (4GB+4GB), tehnologijom koja premješta dio flash memorije u RAM, što znači da se 4 GB RAM-a može povećati na 8 GB, omogućujući korisnicima da s lakoćom i nesmetano nastave sa svojim zadacima.

Uređaj je dostupan i u Hrvatskoj u dvije boje, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 249 eura.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti