Howard Stern ipak ostaje na Sirius XM-u

Jučer je objavljeno kako je Howard Stern -- legenda radijskog etera -- potpisao novi ugovor kojim je vezan sa satelitskim radijom Sirius XM do 2015. godine, navodi Tipb.com.

Zimo Zimo Zimo | 10.12.2010. / 12:49

Howard Stern ipak ostaje na Sirius XM-u

Jučer je objavljeno kako je Howard Stern -- legenda radijskog etera -- potpisao novi ugovor kojim je vezan za satelitski radio Sirius XM do 2015. godine, navodi Tipb.com.

Glasine koje su kružile medijima, o kojima smo pisali, a koje govore da je Howard potpisao ugovor sa Appleom vrijedan 600 milijuna dolara kako bi vodio emisiju na iTunes-ima, padaju u vodu. Ovo su dobre vijesti za Sternove fanove, jer će od sada njegov show moći slušati putem streaminga na uređajima sa iOS-om i Android platformom preko Sirius aplikacije, što nije bilo dopušteno prije.

Odgovorni ljudi Sirius XM-a nisu komentirali na pitanja jesu li platitli veću cijenu za nove ugovore, niti su dali vremenski period kada bi streaming Stern-ovog showa mogao zaživjeti, no jedno je sigurno jasno, Howard Stern je zaslužan za veću slušanost Sirius XM-a  od kada se prebacio na satelitski radio što je podiglo broj pretplatnika sa 600,000 na 20 milijuna.

Via [Tipb]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti