HP predstavio rješenja za promjenjivo radno okruženje i interaktivni gaming doživljaj

HP je predstavio niz novih uređaja koji će u Hrvatskoj biti dostupni tijekom prve polovice 2019. godine.

Martina Čizmić | 11.01.2019. / 12:13

HP EliteBook x360 830 G5 (Foto: HP) (Foto: HP)

HP je na sajmu CES 2019. predstavio niz inovacija koje su pažljivo osmišljene za promjenu načina života, rada i zabave.

HP-ovi najnoviji proizvodi pružaju nove načine povezivanja, stvaranja i igranja za korisnike, uključujući inovacije u liniji uređaja Elite s novom generacijom nagrađivanih zaslona sa zaštitom od pogleda Sure View i prekrasnim zaslonom OMEN X Emperium sa soundbar zvučnikom.

Ovo je uzbudljivo razdoblje računalnih inovacija koje nude sjajna nova rješenja za sve aspekte života. HP nudi tehnološka rješenja budućnosti s interaktivnim zaslonima koji udišu život u računalni prikaz te vrhunskim performansama, svestranosti i sigurnosti koji korisnicima omogućuju povezivanje bilo kad i bilo gdje, izjavila je Anne-Sophie Hadberg, glavna direktorica odjela Osobni sustavi za poslovne korisnike za regiju Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc. Od vrhunskih sigurnosnih značajki naših najnovijih Elite uređaja do inovativnih rješenja u portfelju OMEN, HP-ovi proizvodi predstavljeni na sajmu CES 2019. pružaju potpuno nove mogućnosti.

HP Pavilion 27 FHD (Foto: HP) (Foto: HP)

HP je predstavio novu liniju zaslona Pavilion, među kojima je HP Pavilion 27 Quantum Dot, prvi zaslon s tehnologijom kvantnih točaka u staklenoj matrici (QDOG) koja omogućuje prikaz preko milijardu boja u vidljivom spektru. Zaslon HP Pavilion 27 FHD pruža niz jedinstvenih značajki, uključujući ugrađeni audiosustav Bang & Olufsen i kameru koja se uvlači u kućište, a HP Pavilion 32 QHD dinamički je zaslon s interaktivnom QHD razlučivosti i sjajnim prikazom iz gotovo svih kutova.

Osim inovacija zaslona HP je predstavio i kompatibilnu dodatnu opremu. Novi ultratanki HP ENVY USB-C razdjelnik omogućuje „pass-through“ punjenje prijenosnog računala putem dva USB-A priključka za punjenje, kao i HDMI 2.0 priključak koji podržava 4K razlučivost.

HP ENVY USB-C Hub (Foto: HP) (Foto: HP)

Stvaranje radnog mjesta budućnosti

Sigurnost nikad nije bila važnija, kao i zaštita uređaja, identiteta i podataka. U skladu s tim novim trendovima HP je predstavio svoju viziju sigurnijeg radnog mjesta budućnosti s trećom generacijom svog popularnog zaslona s integriranom zaštitom od pogleda HP Sure View.

Novi proizvodi uključuju HP EliteBook x360 830 G5,  konvertibilno računalo za poslovne korisnike koje profesionalcima u pokretu pruža svestranost linije x360. Zaslon HP EliteDisplay E243p Sure View prvi je zaslon s integriranom zaštitom od pogleda koja omogućuje privatnost u otvorenim uredima. Istovremeno, HP EliteOne 800 AiO G5 prvo je „sve u jednom“ računalo sa zaslonom s integriranom zaštitom od pogleda, a odlikuje se snažnim performansama odvojene grafičke kartice i kompaktnim elegantnim dizajnom.

HP Spectre x360 15 (Foto: HP) (Foto: HP)

Stvaranje interaktivnog gaming doživljaja

Profesionalni igrači zahtijevaju najnovija vrhunska rješenja; 97 % gamera kupuje uređaje koji se mogu jednostavno nadograditi, a 71 % igrača koji igraju na prijenosnim računalima obično se spaja na veliki zaslon. Upravo kako bi odgovorio na potrebe profesionalnih igrača, HP se posvetio velikim zaslonima na uređajima za igranje.

Gaming zaslon velikog formata OMEN X Emperium 65 s tehnologijom NVIDIA G-SYNC HDR prvi je gaming zaslon velikog formata sa soundbar zvučnikom koji pruža nevjerojatan gaming doživljaj s nevjerojatnom frekvencijom osvježavanja od 140 Hz. Zaslon ima i OMEN X Emperium Soundbar, koji je osvojio nagradu za inovacije na sajmu CES te je prvi gaming zaslon velikog formata sa soundbar zvučnikom. Opremljen je tehnologijom LOFAR (Low Frequency Array), VRT (Vibration Reduction Technology) i trokanalnim audiosustavom s prijelaznom frekvencijom, što potpuno ukida potrebu za odvojenim subwooferom.

OMEN X 65 Emperium

HP uvodi najnoviju tehnologiju i na svoja dva najprodavanija računala OMEN. Novo prijenosno računalo OMEN 15 sada ima grafičke procesore NVIDIA GeForce RTX serije 20, koji omogućuju potpuno nov način igraja u pokretu i dodatnu značajku 802.11ax Wi-Fi.

Najnovija verzija računala OMEN Obelisk odgovara najzahtjevnijim igrama na tržištu. Uz mogućnost postavljanja HyperX memorije od 64 GB, grafičkog procesora NVIDIA GeForce RTX 2080Ti, procesora Intel Core i9-9900K 9. generacije, dva SSD diska s tehnologijom RAID 0 i hlađenje tekućinom, OMEN Obelisk može savladati sve izazove.

Cijene predstavljenih proizvoda za hrvatsko tržište bit će poznate krajem siječnja, odnosno ovisno o dostupnosti pojedinog proizvoda u nadolazećim mjesecima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti