Hrvatska tvrtka Aduro ideja uvrštena među 10 najboljih pružatelja telekomunikacijskih rješenja u Europi

"Top 10 Telecom Solution Providers in Europe 2019" predvode sljedeću generaciju tehnoloških lidera s najvećim utjecajem na razvoj telekomunikacijske industrije pa je uvrštavanje Aduro ideje u to ugledno društvo dodatno priznanje za njihov rad.

Martina Čizmić | 29.05.2019. / 07:31

IT tvrtka, ilustracija (Foto: Getty Images)

Mala hrvatska tvrtka Aduro ideja uspjela je izboriti svoje mjesto u uglednom društvu najvećih igrača na telekomunikacijskom tržištu. naime, ugledni europski časopis za tehnologiju CIO Applications Europe uvrstio ju je među 10 najboljih pružatelja telekomunikacijskih rješenja u Europi u ovoj godini. 

"Top 10 Telecom Solution Providers in Europe 2019" predvode sljedeću generaciju tehnoloških lidera s najvećim utjecajem na razvoj telekomunikacijske industrije pa je uvrštavanje Aduro ideje u to ugledno društvo dodatno priznanje za njihov rad.

Proteklih nekoliko mjeseci komisija časopisa CIOApplicationseurope.com sastavljena od najeminentnijih ICT stručnjaka analizirala je više stotina pružatelja telekomunikacijskih rješenja iz cijele Europe.

Nenad Raca (Foto: Aduro ideja)

Razumijevanje jedinstvenih tehnoloških zahtjeva telekomunikacijskih kompanija te razvoj rješenja usmjerenih na pružanje jedinstvenog korisničkog iskustva, kako na strani telekom operatora tako i na strani krajnjeg korisnika telekomunikacijskih usluga, glavna je premisa našeg poslovanja, istaknuo je Nenad Raca, vlasnik tvrtke koju je pokrenuo 2007. godine.

Njihova su poslovna rješenja uspješno implementirana i dalje se razvijaju u mnogim telekomunikacijskim tvrtkama na hrvatskom, švedskom i baltičkom tržištu. U Aduro ideji su pronašli pouzdanog i inovativnog partnera koji zna prepoznati i predvidjeti potrebe tržišta te ih pretočiti u inovativna rješenja.

Uspjeh Aduro ideja još je veći jer u tvrtki radi 18 vrhunskih ICT stručnjaka, a s obzirom na potrebe klijenata i tržišta, plan je daljnje zapošljavanje i širenje poslovanja. Tvrtka osim za telekom sektor razvija poslovna softverska rješenja i za sektore ugostiteljstva, logistike, distribucije i prodaje robe široke potrošnje, a razvijaju i rješena po narudžbi, odnosno „custom made“ rješenja. Osim razvoja i implementacije, Aduro svojim klijentima pruža i korisničku podršku 24/7, 365 dana u godini.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti