Hrvatski startup otvorio natječaj za najbolji poduzetnički projekt vrijedan 10 tisuća dolara

TDA je i sam krenuo na natjecanjima, a sad žele i drugim kompanijama pružiti istu priliku.

Martina Čizmić | 25.01.2019. / 17:10

Goran Deak, CEO - TOP Digital Agency (Foto: Adriatic INNOVATION Island) (Foto: Adriatic INNOVATION Island)

Top Digital Agency (TDA) započinje novu godinu s globalnim natječajem za projekte poduzeća pod nazivom “Digital Project Competition for Companies”.

Natječaj je pokrenut kako bi pronašli najbolje poduzetničke projekte te jednog od njih nagradili s 10 tisuća američkih dolara (oko 65 tisuća kuna) u svrhu ostvarenja projekta.

Kako pojašnjavaju, poduzetnički projekt mora imati budžet od barem 10 tisuća američkih dolara te za njegovu provedbu moraju biti obuhvaćene isključivo vještine i znanja koja se mogu pronaći na TDA platformi.

Kako ističu, TDA je svoj put započeo upravo na natjecanjima te na taj način dokazao da se naporan rad isplati i prepoznaje i izvan granica Hrvatske. Žele dati i drugima mogućnost i samopouzdanje da ostvare svoje poduzetničke pothvate.

TDA želi transformirati potragu za digitalnim uslugama kreiranjem jednostavne i transparentne platforme koja ne poznaje granice. Želimo prepoznati pionire i nagraditi ih što nam pomažu promijeniti svijet, istaknuo je osnivač TDA, Goran Deak.

Više o natječaju i uvjetima možete vidjeti na službenoj stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti