Hrvatski Telekom predstavio MAXtv televiziju budućnosti

Hrvatski Telekom predstavio je novosti u svojoj MAXtv usluzi među kojima je i personalizirani sadržaj

Martina Čizmić | 25.05.2017. / 13:53

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatski Telekom predstavio je novu generaciju MAXtv televizije, koja zahvaljujući nizu funkcionalnosti koje su prvi put dostupne na hrvatskom tržištu postavlja novi standard u iskustvu konzumacije TV sadržaja.

Televizija je interaktivna, sve njene funkcionalnosti integrirane su na mobilnim uređajima, a novo sučelje korisnicima nudi jedinstveno TV iskustvo u potpunosti prilagođeno njihovim navikama. Gledanje najboljih televizijskih sadržaja moguće je onda kada i gdje korisnici to žele, često i u pokretu, a najveća novost je skori personalizirani sustav preporuka.

Kako su istaknuli na predstavljanju, velika novost je jedinstven sustav TV preporuka, koji će ”učiti” iz navika gledanja i nuditi personalizirane preporuke. Odabir preporučenog sadržaja biti će dostupan ”na klik”, i to na bilo kojem uređaju kojim se korisnik služi. 

Jednako kvalitetno iskustvo gledanja televizije dostupno je na svim zaslonima, a potpuna integracija MAXtv i mobilne MAXtv To Go usluge omogućava jednostavno i brzo prebacivanje gledanog sadržaja između različitih zaslona u bilo kojem trenutku. Putem nadograđene aplikacije korisnici će zaslone svojih mobilnih uređaja moći koristiti kao daljinske upravljače za televizor, jednostavno prebacujući sadržaj s mobilnog uređaja na veći ekran. Čak im za to neće biti potreban daljinski upravljač, već će za to moći iskoristiti svoj pametni telefon.

S obzirom na to da MAXtv To Go usluga ima snimalicu, videoteku i pun spektar programa baš kao i MAXtv, korisnici dobivaju ukupno tri televizije, jer putem jednog računa mogu istovremeno pratiti različite programe na IPTV-ju, smartfonu i tabletu.

”Nova generacija televizije Hrvatskog Telekoma još je jedan veliki korak u unapređenju korisničkog iskustva naših korisnika. Naša televizija doslovno briše granice između zaslona na kojem korisnici žele pratiti televizijski sadržaj i u tome postavljamo novi standard na tržištu", izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Osnova pokretanja nove usluge je paket s novim set up boxom koji će dobiti svi postojeći i novi korisnici. Uključuje novi uređaj, HDMI kablove za kvalitetniju sliku i zvuk te novi daljinski upravljač, a omogućit će još kvalitetniju prezentaciju sadržaja uz njegovo jednostavno i brzo pronalaženje.

Zahvaljujući naprednijem sustavu kodiranja slike i povezivanja putem HDMI tehnologije, korisnici će imati najbolju sliku na tržištu uz još bolju kvalitetu najzahtjevnijeg HD formata. Svi korisnici će u standardnoj ponudi dobiti znatno bolju HD ready kvalitetu slike, koja dodatno pojačava doživljaj gledanja sportskih događaja i drugih vizualno atraktivnih sadržaja.

Nova platforma u potpunosti je prilagođena i potrebama gledanja sadržaja „na zahtjev”, jednostavno se pristupa željenom sadržaju koji se može i premotavat, a povećan je i broj kanala na kojima je moguće koristiti uslugu snimalice.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti