Huawei i Trip Advisor nagrađuju najbolje fotografije

Natječaj Huawei InFocus izvrsna je prilika za testiranje fotografskih vještina i pokazivanje talenta svijetu.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 10.07.2019. / 12:27

InFocus Awards (Foto: Huawei)

Zahvaljujući mobilnoj fotografiji snimanje kvalitetnih slika više nije privilegija profesionalaca s visokospecijaliziranom opremom. Trenutačno je to područje mnogo fleksibilnije i svaki korisnik pametnog telefona može postati fotograf u bilo kojem trenutku. Današnji pametni telefoni dopuštaju nam da slobodno izražavamo svoju kreativnost i da budemo spremni otkriti ljepotu svijeta kad god to želimo. Snimanje iznimnih trenutaka ili neotkrivene ljepote, koje drugima često promaknu, zahtijeva sada samo oštro oko za detalje i spreman uređaj u džepu. Danas svatko može postati umjetnik i izraziti se fotografijom. 

Huawei s modelima serije P odgovara potrebama svih onih fotografskih entuzijasta koji pametnim telefonima svakodnevno snimaju nevjerojatne trenutke. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s poznatim proizvođačem fotoaparata – Leica, korisnicima se nude najkvalitetniji objektivi i pomiču granice pametne fotografije. Sustav četverostruke Leica kamere omogućuje korisnicima snimanje svijeta u cijeloj njegovoj veličini. Fenomenalna kamera Huawei P30 Pro s 5x optičkim zumom, 10x hibridnim te 50x digitalnim zumom sa senzorom HUAWEI SuperSpectrum, noćnim načinom, videozapisima s dvostrukim pogledom (Dual view) i makrofotografijom omogućuje nam da vidimo stvarnost iz nove perspektive, otkrijemo nevidljivo i pretvorimo je u jedinstvenu uspomenu.

Pokažite svoje vještine svijetu!

Uz kontinuirani razvoj svojih uređaja i potragu za vrhunskim iskustvom snimanja fotografija, Huawei odaje počast ljubiteljima fotografiranja i obećavajućih talenata te najavljuje natječaj Huawei InFocus 2019. godine. Natječaj se sastoji od šest kategorija, uključujući pet kategorija koje se odnose na fotografiju: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard, dok je jedna kategorija posvećena videoformatu: Life Now.

InFocus je namijenjen svim Huaweijevim korisnicima koji mogu poslati svoje radove u jednoj od kategorija preko internetske stranice natječaja.

“Huawei InFocus Awards savršena je prilika za afirmaciju svih mladih zaljubljenika u avanturu i fotografiju. Mislim da ne postoji ništa bolje od toga štoće ljudi koji fotografiraju iz ljubavi zbog toga možda biti i nagrađeni. Danas je fotografija iznimno važna za sve korisnike društvenih mreža koji dokumentiraju svoje pustolovine i dijele ih s ostatkom svijeta. Zato pozivam sve pustolove da se prijave na ovaj natječaj i okušaju se među svjetskom konkurencijom u stvaranju profesionalnih kadrova, a ako tome dodamo i nadrealne mogućnosti kamera na Huaweijevim pametnim telefonima, dobivamo recept za uspjeh”, kazao je poznati hrvatski fotograf, bloger i influencer Domagoj Sever.

Partnerstvo s TripAdvisorom

Strast prema potrazi za neotkrivenom i prikazanom ljepotom iz potpuno novog kuta navela je Huawei da sklopi partnerstvo s platformom stvorenom za zajednicu koja istražuje nova mjesta i dijeli uvide o njima – TripAdvisorom. To partnerstvo savršeno se usklađuje s Huawei Undiscover konceptom koji stoji iza natječaja. Osim toga, također pruža priliku žiriju da ocijeni radove snimljene iz bilo kojeg kuta svijeta.

Nagrade

Pobjednik može osvojiti Grand Prix Huawei MateBook 13, Watch GT i 10.000 eura, 250 dolara vrijedan kod za e-voucher za Trip Advisor, kao i objavljivanje fotografije na tjedan dana kao početne slike na sljedećim TripAdvisor domenama u: Švedskoj, Poljskoj , Danskoj, Austriji, Norveškoj, Finskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Izraelu, Srbiji, Slovačkoj i Turskoj.

Pobjednici 1. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro i 2.000 eura i vrijedan e-voucher za 250 dolara za Trip Advisor.

Pobjednici 2. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei P30 Pro.

Pobjednici 3. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei P30.

Pobjednici nagrade publike dobit će Huawei P30 Pro i Watch GT.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti