Huawei prezentira inovativnu tehnologiju pametnih telefona uz turneju #SeeMoreMagic

Huawei promotivni štand pod nazivom SeeMoreMagic pokazat će građanima potencijal mobilne tehnologije

Zimo Zimo | 06.09.2018. / 17:25

Huawei #SeeMoreMagic (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Huawei je na turneji pod nazivom #SeeMoreMagic na kojoj građanima prezentira svoju viziju razvoja tehnologije kroz svoje inovativne proizvode.  Osmišljena je kako bi ih prikazala te omogućila svim posjetiteljima isprobavanje brojnih noviteta i Huaweijevih najprodavanijih proizvoda.

#SeeMoreMagic prostor može se posjetiti u Rijeci od 7.9. do 9.9., a svoje će putovanje završiti u Zagrebu gdje će biti od 10.9. do 12.9.

Kompanija je u svojoj posljednjoj P20 seriji stavila fokus na mobilnu fotografiju, a uz #SeeMoreMagic i korisnici će se moći uvjeriti koliki je napredak ostvaren dosad.  Zainteresirani će tako moći isprobati Huawei pametne telefoni te snimati videe i fotografije u različitim uvjetima, s mnogobrojnim rekvizitima dostupnima na lokaciji te ih podijeliti na društvenim mrežama ili ih isprintati i čuvati kao uspomenu, a sve kako bi se i sami uvjerili u njihove napredne mogućnosti.

Huawei je u potpunosti fokusiran na inovaciju i kvalitetu, i upravo taj pristup doveo nas je na drugo mjesto na svijetu po prodaji pametnih telefona. Želja nam je iz prve ruke ljudima pokazati kako ta napredna tehnologija radi, upravo smo zbog toga osmislili ovu promociju te ćemo u sljedećih 20ak dana zainteresiranima pokazati napredne funkcije naših telefona. U posebnom fokusu bit će prezentacija P20 Pro pametnog telefona, koji je EISA upravo nedavno proglasila najboljim telefonom godine. Pokazat ćemo kako kamera na P20 Pro telefonu radi u izrazito zahtjevnim fotografskim uvjetima, kako izraditi fotografiju objekata u pokretu, udaljenih objekata, noćnu fotografiju i sl., ali i kako kamera koristi umjetnu inteligenciju na kojoj je baziran čipset telefona, istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga Huawei Hrvatska. 

Sudionici mogu u svakom gradu sudjelovati i u nagradnom natječaju pa tako, uz samo malo kreativnosti, mogu osvojiti Huawei P20 Lite pametni telefon.

Ukoliko je netko kupio ili odluči kupiti jedan od Huawei uređaja u razdoblju od 19.8. do 12.9., sve što treba je posjetiti #SeeMoreMagic prostor u bilo kojem od gradova te uz predočenje računa dobiva Huawei Bluetooth slušalice na dar!
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti