Iz Huaweija su priopćili kako je njihov sat, Huawei Watch GT 3 Pro proglašen najboljim pametnim satom u industriji po odabiru EISA (Experts Imaging and Sound Association). EISA je sastavljena od više od 60 najuglednijih međunarodnih novinara, web stranica i specijaliziranih časopisa za potrošačku elektroniku. Huaweijev je sad dobio prestižnu titulu na temelju njihovih neovisnih tehničkih recenzija.

Huawei je nagradu u ovoj kategoriji osvojio treću godinu zaredom, dok je Watch GT 3 Pro već osvojio prestižne industrijske nagrade Android Headlinesa, Tech Advisora i PhoneArene.

Članovi udruge EISA opisali su Watch GT 3 Pro kao najuglađeniji i najpotpuniji pametni sat do sada, hvaleći njegov klasičan luksuzan dizajn s premium materijalima poput titanijuma, keramike i safirnog stakla. Osim dizajna, sat je oduševio i svojim oštrim AMOLED zaslonom, naprednim operativnim sustavom te mnoštvom značajki poput praćenja razine kisika u krvi, razine stresa, ali i otpornosti na vodu te dugotrajnom baterijom.

Svi mi u Huaweiju izuzetno smo počašćeni što smo dobili nagradu EISA-e za najbolji pametni sat, a posebno jer ovo obilježava treću godinu zaredom da je Huaweijev uređaj osvojio EISA-inu cijenjenu nagradu za pametni sat godine, izjavio je Kevin Ho, Operativni direktor Huawei Consumer Business Groupe.

Huawei je već dugo vremena predan korištenju tehnologije za poboljšanje i pojednostavljenje našeg svakodnevnog života, omogućujući nam postizanje osobnih i profesionalnih ciljeva. Sa svojim obiljem značajki za praćenje zdravlja i kondicije, Watch GT 3 Pro savršen je primjer kako nam Huawei potrošačka tehnologija želi pomoći da postanemo bolja i sretnija verzija sebe, dodao je.

EISA je sastavljena od specijaliziranih medija u području potrošačke elektronike iz više od 30 zemalja, a podijeljena je u šest stručnih skupina koje uključuju pametne telefone, Hi-Fi audio, kućno kino i elektroniku u automobilima. Svake godine članovi EISA-e nominiraju proizvode za koje smatraju da se ističu u svojoj kategoriji te se nominacije zatim prezentiraju ostalim članovima koji biraju pobjednika.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju