I loš video je bolji nego ništa: Snimljen prototip Teslinog Cybertrucka s novitetima u vanjskom izgledu

Na internetu se pojavila snimka prototipa Teslinog dugo najavljivanog Cybertrucka, koji je viđen s nekim novim dodacima, poput bočnih retrovizora, brisača vjetrobranskog stakla te upravljanja sa sva četiri kotača.

Branimir Vorša | 21.10.2021. / 11:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Elon Musk svijetu je predstavio Teslin Cybertruck u studenom 2019. godine, na sad već legendarnom događaju u kojem su mu uspjeli polupati njegova neprobojna stakla, pokušavajući dokazati koliko su neprobojna.

Slika nije dostupna Futuristička i neprobojna zvijer agresivnog dizajna: Musk predstavio Cybertruck!

Slika nije dostupna Musk planira poslati još jedan automobil u svemir i učiniti ga "službenim vozilom Marsa"

 Prošle su dvije godine od predstavljanja, a osim Muskovih tvitova o Cybertrucku, o tom pickup vozilu bizarnih linija nije više ništa moglo čuti ni vidjeti, iako je Tesla uredno zaprimila prednarudžbe od entuzijastičnih kupaca.

Iako nije riječ o službenoj snimci ili nečem sličnom, nakon dvije godine snimljen je čini se prototip Cybertrucka, ali za razliku od prvotno predstavljenog, ovaj ima bočne retrovizore, brisač vjetrobranskog stakla te upravljanje sa sva četiri kotača.

Snimka je doduše loše kvalitete te je napravljena očito iz daljine i uz korištenje zooma, a traje tek 13 sekundi. No i to je dovoljno vremena da su američki mediji mogli uočiti neke promjene na vanjštini Cybertrucka.

The Drive piše da je snimka vjerojatno napravljena na aerodromu Marced County Castle, 160 kilometara istočno od Freemonta.

No, po objavi na YouTubeu odmah su počele i svježe špekulacije na forumu vlasnika Cybertrucka, Cybertruck Owner's Club, što je bizarno samo po sebi, jer osim Elona Muska, zapravo ne postoji niti jedan drugi vlasnik tog vozila (bez obzira na plaćeni predujam Tesli).

Slika nije dostupna Tesli odobren patent za Cybertruck, otkriveno i otkud im je došla inspiracija za taj kontroverzni pick-up

Slika nije dostupna Nakon spektakularnih najava, početak proizvodnje Cybertrucka odgođen za 2022.

Neki su na tom forumu zaključili da je Cybertruck sad kraći, dok su drugi primijetili da ima strmije postavljeno vjetrobransko staklo.

Ipak, nakon dvije godine potpune tišine u Tesli oko Cybertrucka, i loša snimka je bolja nego ništa, jer je to prvi pravi dokaz o nadolazećoj proizvodnji Cybertrucka, ako ne računamo Muskove tvitove. Za one koji su platili predujam prije dvije godine, to je sigurno velika stvar.

Izvor: The Drive

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti