Musk planira poslati još jedan automobil u svemir i učiniti ga "službenim vozilom Marsa"

S obzirom na to da sam Cybertruck još nije u proizvodnji i da će ga prvi kupci moći voziti tek sljedeće godine, malo smo skeptični prema Muskovim "najavama".

Martina Čizmić | 03.01.2020. / 11:23

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kad je Elon Musk u svemir lansirao svoj Tesla Roadster, mišljenja su bila podijeljena. Neki su smatrali njegov potez genijalnim, drugi... pa ne baš toliko.

No ako ste mislili da je to jedini automobil koji će Musk poslati u svemir, prevarili ste se.

Ako je vjerovati njegovim objavama na Twitteru, kad SpaceX pošalje svoj svemirski brod prema Marsu 2022., u teretnom dijelu naći će se i jedan Cybertruck. Naime, Musk ga je nazvao "službenim vozilom Marsa".

 

 

Iako se na samom predstavljanju nije pretjerano predstavio, a i Musk je sam pokazao da nije baš najjednostavniji za vožnju, ipak je prikupio više od 200 tisuća narudžbi iz cijelog svijeta.

Slika nije dostupna Unatoč fijasku na predstavljanju Cybertrucka, Musk se pohvalio s 200 tisuća narudžbi

Slika nije dostupna Futuristička i neprobojna zvijer agresivnog dizajna: Musk predstavio Cybertruck!

S obzirom na to da sam Cybertruck još nije u proizvodnji i da će ga prvi kupci moći voziti tek sljedeće godine, malo smo skeptični prema Muskovim "najavama".

Ali tko zna. Musk je i dosad znao iznenaditi svojim pomaknutim idejama. Možda i provoza Cybertruck po Marsu. Tamo barem neće biti prometnih znakova koji bi mu smetali.

Slika nije dostupna Pogledajte novi Muskov incident sa Cybertruckom koji nameće jedno bitno pitanje sigurnosti u prometu

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti