I Xiaomi ima svoju ‘zvijer’ od pametnog sata

Nakon što je prošla Appleova ludnica, konačno možemo dalje krenuti normalnim životom i pogledati što se sve nudi, a da nije Apple.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 08.09.2016. / 19:52

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Već smo nekoliko puta pisali kako Xiaomi, inače poznat po pametnim telefonima, ima širok spektar svojih proizvoda, a jedan od novih je i pametan sat Amazfit.

Naime, nakon što su predstavili pametne narukvice, Xiaomi je izradio i pametni sat koji nasljeđuje tehnologiju pametne narukvice te izgleda prilično primamljivo. Sa 1.34 inčnim zaslonom Amazfit Smartwatch je vrlo interesantan pametni sat koji ima kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir, te ugrađen GPS pomoću kojeg možete pratiti vaše sportske trkačke rute, udaljine, brzinu i ostale podatke.

Sam zaslon je izrađen tako da se vidi u svim vremenskim uvjetima, kako na suncu tako i kad je oblačno, a zanimljiva stvar je što preko Bluetootha možete slušati preko 500 pjesama koje stanu na uređaj. Zahvaljujući dobroj bateriji od 280mAh, uređaj je u mogućnosti izdržati 12 dana u standby mode-u, oko 5 dana svakodnevnog korištenja i ako imate uključen GPS i mjerite otkucaje srca u realnom vremenu, imate oko 35 sati. Iako ima 4GB prostora, Xiaomi Amazfit Smartwatch trenutno radi samo s Android uređajima.

Na stražnjoj strani uređaja nalazi se senzor za mjerenje otkucaja srca, a zahvaljujući obavijestima, možete primati sve novosti sa Facebooka, Twittera, WhatsAppa ili drugih društvenih mreža.

Na kraju, cijena i nije tako mala, pa su tako u Xiaomi-ju odlučili da će ovaj sat koštati 145 dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti