Imgur napokon ima "pristojnu" aplikaciju za iPhone

Ovo nije prvi put da Imgur, servis za dijeljenje fotografija ima iPhone aplikaciju. Prije dvije godine Imgur je 'izbacio' aplikaciju ali su je vlasnici ovog servisa odlučili povući jer nije bila dovoljno kvalitetna.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 24.03.2015. / 19:00

Imgur napokon ima "pristojnu" aplikaciju za iPhone

Ovo nije prvi put da Imgur, servis za dijeljenje fotografija ima iPhone aplikaciju. Prije dvije godine Imgur je "izbacio" aplikaciju ali su je vlasnici ovog servisa odlučili povući jer nije bila dovoljno kvalitetna.

"Na kraju dana sve se svodi na korisničko iskustvo i korisničko iskustvo je ono sto je najvažnije" naveo je kao razlog povlačenje stare i plasiranje nove aplikacije osnivač Imgura Alan Schaaf.

Izvorna aplikacija Imgura bila je napravljena više kao pratilja Imgurovoj web stranici, ali ovaj puta ovaj servis za dijeljenje slika napravio je odličan posao i sa svojim appom prezentirao stvarno kvalitetno mobilno iskustvo. Aplikacija se dizajnom razlikuje od prateće stranice i uopće ne daje osjećaj da koristite isti servis.

Korisnici mogu sortirati sadržaj u sekcijama kao "popularan" , "najnoviji"  i "najviralniji" ili jednostavno nasumično pretraživat sav sadržaj. Gifovi i slike mogu se scrollati u horizontalnom formatu.

No, aplikacija je još u fazi nadogradnje, tako da ćemo se još jedno vrijeme strpjeti kako bi uploadali svoje slike direktno sa mobilnog uređaja.

Imgurova nova aplikacija dostupna je na Appleovom App Storeu i besplatna je za preuzimanje, dok se na Androidovom Play Storeu nalazi izvorna verzija aplikacije. Kako najavljuju iz Imgu-a, uskoro ce biti dostupna i nova verzija ove aplikacije za Android uređaje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti