Infinum Academy organizira besplatni tečaj programiranja i korištenja sve popularnijeg Fluttera

Infinum je, u sklopu svoje Infinum Academy odlučio pokrenuti dva besplatna tečaja - za sve popularniji Flutter i .NET.

Martina Čizmić | 25.01.2022. / 09:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Flutter, tehnologija koja je prilagođena svim platformama te omogućuje stvaranje aplikacija istovremeno i za Android i za iOS uređaje, relativno je nova, ali je već ostvarila veliku popularnost u svijetu. Kako su i sve traženiji stručnjaci koji znaju koristiti Flutter, u Infinumu su odlučili organizirati program edukacije baš na tu temu. 

Radi se o sustavu koji najbrže dolazi do tržišta, a radi na principu 'napiši jednom, plasiraj svugdje'. Dovoljno je napisati jedan kod koji onda možete koristiti na bilo kojoj platformi – iOSu, Linuxu, Androidu… S obzirom na sve veću popularnost Fluttera, odlučili smo pokrenuti edukaciju kako bi se što više programera upoznalo s ovim principom rada, a posebno smo ponosni što je to prvi ovakav program na našim prostorima, rekao je Josip Krnjić, glavni Flutter inženjer u Infinumu, koji s Vlahom Polutom vodi edukacije.

Slika nije dostupna Ivan Đikić, Infinum Academy: Polaznicima pružamo jedinstvenu priliku da nauče vrijedna znanja koja su tražena na tržištu rada

Kako ističu iz Infinuma, tečaj je potpuno besplatan, otvoren za one koji imaju određena predznanja o programiranju, a prijave se primaju do 13. veljače. Ono što svi koji žele naučiti koristiti  Flutter moraju imati na umu je da će prije tečaja morati proći provjeru znanja na prijamnom ispitu. 

Program počinje 9. ožujka i traje do 6. travnja. Predavanja se održavaju dva puta tjedno po dva sata, mentori su polaznicima uvijek na raspolaganju, a većina se vremena posvećuje praktičnim zadacima. 

Osim za Flutter, otvorene su i prijave za .NET edukaciju, a obje će se održavati istovremeno u Zagrebu i Podgorici.

Podsjetimo, Infinum Academy iz godine u godinu privlači sve više zaineresiranih pa se do sad za programe Infinum Academyja prijavilo više od 2.000 ljudi, a većina onih koji su prošli edukacije kasnije su se zaposlili, bilo u Infinumu, bilo u drugim IT tvrtkama.

Kroz programe edukacija, u kojima su predavači vrhunski stručnjaci iz vodeće domaće tvrtke za dizajn i razvoj digitalnih proizvoda, dosad je prošlo 347 polaznika, od kojih je više od 80 svoju karijeru nastavilo u ovoj tvrtki, a čak 50 posto svih dizajnera u Infinumu bili su polaznici njihovih besplatnih edukacija i programa.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti