Instagram objavio nova unaprjeđenja

Servis za dijeljenje informacija, i vrlo popularna aplikacija Instagram, unazad nekoliko tjedana objavila je neke od zanimljivih novosti.

Zimo Zimo Zimo | 07.06.2011. / 09:24

Instagram objavio nova unaprjeđenja

Servis za dijeljenje informacija, i vrlo popularna aplikacija Instagram, unazad nekoliko tjedana objavila je neke od zanimljivih novosti.

Sve više viđamo povećanje broja korisnika na Instagramu, što govori sve najbolje o ovom servisu za dijeljenje fotografija, trenutno dostupnom samo za korisnike sa iPhone uređajima.

Prije dva dana, Instagram je objavio nove mogućnosti, a neke od posljednjih novosti su da od sada ne morate klikati na malu ikonu srca ukoliko želite 'likeati' nečiju sliku, već samo dva puta kliknete na fotografiju i vaše će like biti objavljen.

Nedavno su objavili mogućnost upisivanja kratkih informacija o vama, odnosno kratku biografiju, kako stoji na Instagramu, a od sada moguće je i upisati vašu web adresu, čime možete povećati broj posjeta vašoj web stranici i promovirati vaš web putem Instagrama.

Novost je i automatski hashtag, pa tako kada pišete komentare nakon što stavite '#' Instagram će vam ispisati sve hashtagove koje ste ranije koristili. Fotografije profila moguće je postaviti na brz način tako da odete na Profile - Change profile picture - Take picture.

Također tu je i novi interaktivni Comment Screen, pa tako nakon što kliknete na 'comment' vidjet ćete novi prikaz sa komentarima, gdje možete upravljati istima, odnosno brisati komentare ili napisati novi.

Ovo su neke od novosti kojima nas je 'počastio' Instagram, stoga preproručamo da ažurirate vaš Instagram, ukoliko to još niste. Mi smo također na ovoj društvenoj mreži, pa nas potražite pod korisničkim imenom zimoonline, i pratite naše fotke.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti