Intel pozvao STEMI u San Francisco

Osim predstavljanja robota, STEMI na sajmu planira i dogovoriti poslovnu suradnju s Intelom.

Zimo Zimo | 04.05.2017. / 14:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što su početkom ove godine održali uspješni nastup na sajmu potrošačke elektronike CES u Las Vegasu, hrvatski startup STEMI ponovno odlazi u Ameriku.

Kao potvrda njihovog uspjeha među 600 startupova koji su se predstavili cijelom svijetu, STEMI i njihov robot pauk Hexapod, odnosno interaktivna platforma koja omogućuje stjecanje STEM znanja i vještina, dobili su poziv od Intela da se predstave u sklopu Intelovog štanda na Maker Faire sajmu u Bay Area, San Francisco. Osim predstavljanja robota na sajmu, u planu je i dogovaranje poslovne suradnje s Intelom.

Maker Faire je najveći sajam inovacija, kreativnosti i inventivnosti posvećen „izumiteljima“ koji istražuju i stvaraju nove produkte i nove tehnologije. Iz godine u godinu broji tisuće posjetitelja, a ove godine ih očekuju čak 200 000.
 

"Činjenica da ulazimo u dogovore oko poslovne suradnje s Intelom i sam poziv da izlažemo na njihovom štandu potvrda su nam da imamo dobar i kvalitetan proizvod. Iznimno smo ponosni da nas je tako velika i renomirana tvrtka prepoznala i vjerujemo da će nam to značajno pomoći u daljnjem razvoju poslovanja", izjavio je Marin Trošelj, CEO i suosnivač STEMI-ja

Uz ozbiljne korake radi na svjetskoj sceni, STEMI ne miruje ni u Hrvatskoj. Nakon uspješne crowdfounding kampanje i godine dana rada na razvoju proizvoda – krenula je prodaja STEMI Hexapod robota. Više informacija možete pronaći na njihovoj web stranici gdje možete i pročitati kako do vlastitog STEMI robota

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti