Intervju koji smo svi čekali. Master Yoda odgovara na pitanja Zorana Jambora!

Ako ste gledali Star Wars, a vjerujem da jeste, onda sigurno znate tko je Master Yoda, te znate neke njegove mudrosti i izreke.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.03.2014. / 13:27

Intervju koji smo svi čekali. Master Yoda odgovara na pitanja Zorana Jambora!

Ako ste gledali Star Wars, a vjerujem da jeste, onda sigurno znate tko je Master Yoda, te znate neke njegove mudrosti i izreke.

Možda jedna od najpoznatijih izreka Mastera Yode je “Do. Or do not. There is no try.”, koja se povlači i u mnogim poduzetničkim prezentacijama i govorima. 

Što ako vam kažem da je Hrvat odradio intervju s Masterom Yodom, da baš onim iz filma Star Wars? Hoćete li mi povjerovati? Ne baš, jel tako? 

No, pustimo sad stvari na stranu, ovo je duhovni intervju s Master Yodom iz Star Warsa, točno onakav kakav je zamislio Zoran Jambor! Na pitanje od kud ideja, Zoran kaže:

“Ideja je, kao i sve ostale fiktivne i besmislene ideje, pala s neba i, kako to uvijek s parazitima biva, nekom čudnom igrom slučaja odabrala baš mene za domaćina. Pokušao sam ju odbaciti, potisnuti i ignorirati koliko god sam to mogao, ali bila je uporna, vraćala se dana svakog i noći svake, bockala me, gnjavila i molila da ju podijelim s drugima. Na kraju sam popustio, čisto da ju skinem s grbače.”

Postanite fan na Facebooku ako već niste!

Njegova stranica fictionalinterviews.com izgleda vrlo zanimljivo, a što možemo uskoro očekivati?

“Intervjui će rasti i razvijati se koliko god to sami budu htjeli i mogli, i koliko god publika (u slučaju da je bude) to bude podnosila. Ja ću, s druge strane, dati sve od sebe da kontaktiram što više zanimljivih fiktivnih likova i uvjerim ih da baš meni otkriju najmračnije, najzanimljivije i najčudesnije od svojih tajni.” — ističe Zoran.

Ovo je genijalna ideja. Zašto svoju maštu čuvati samo za sebe? Internet nam pruža sve što želimo, pa zašto ne maštu van iz svoje glave, sobe, grada, države? Pročitajte što je Master Yoda odgovorio Zoranu u ovom iscrpnom intervju. Nadam se da ćete nešto i naučiti.

Pročitajte duhovni intervju s Master Yodom!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti