iOcean G7 - Phablet, a ljepotan

U današnje vrijeme svima nam je bila bitna veličina mobitela, no ne tako davno prije svi smo htjeli imati telefon što manjih dimenzija. U to vrijeme, Nokia je bila broj jedan među telefonima, a modeli imena 8210, a kasnije i 8310 su u to vrijeme bili vruća roba.

Ivan Vovk Ivan Vovk | 24.07.2014. / 08:01

iOcean G7 - Phablet, a ljepotan

U današnje vrijeme svima nam je bila bitna veličina mobitela, no ne tako davno prije svi smo htjeli imati telefon što manjih dimenzija. U to vrijeme, Nokia je bila broj jedan među telefonima, a modeli imena 8210, a kasnije i 8310 su u to vrijeme bili vruća roba.

Danas u 2014. godini je očito da je taj trend u potpunosti nestao sa scene. U današnje vrijeme vrijedi pravilo: „što veće, to bolje“ stoga je iOcean obitelj nedavno dobila prinovu u vidu iOcean G7. Više informacija o navedenom modelu možete potražiti na službenoj stranici

Ne samo da se radi o jednom od najvećih phableta na tržištu, već iOcean G7 ispod tog golemog ekrana krije i zaista snažan hardver. Naime, radi se o telefonu koji je opremljen moćnim osmojezgrenim procesorom MediaTek MT6592 takta 1.7GHz što ga uz vrlo lijep dizajn čini opasnim igračem na Androidnom tržištu. Uz snažan CPU u prilog mu idu 2GB ugrađenog RAM-a što vam osigurava potpunu fluidnost. Također, probao sam igrati nekoliko različitih vrlo popularnih igri, koje su radile bez ikakvih problema, pa možemo slobodno reći da G7 phablet možete iskoristiti za gaming.

Ogroman zaslon veličine 6,44 inča Full HD rezolucije samo je jedna od mnogih prednosti ovog uređaja. Ekran je dovoljno oštar, boje su prirodne te je kut gledanja također jako dobar zahvaljući IPS tehnologiji. Phablet kineskog proizvođača debljine je svega 8,9 milimetara, a uz malu masu od 210 grama olakšava držanje uređaja u jednoj ruci. 

iOcean G7 ima 16GB unutarnje memorije koju možete proširiti sa Micro-SD karticom maksimalnog kapaciteta 32GB. G7 phablet koristi Li-Polymer izmjenjivu bateriju kapaciteta 3500mAH, koja vam omogućava ugodno cjelodnevno druženje. U nastavku možete pročitati detaljniju recenziju na sljedećm linku.

Cijena uređaja iznosi oko 280 dolara, ovisno gdje ga kupujete, a ovdje možete pronaći i popis ovlaštenih distributera.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti