iPhone 5 imat će unibody kućište i bit će duži s većim zaslonom [VIDEO]

Nova runda glasina oko novog iPhonea 5 je tu. Gizmodo je objavio video ETradeSupplys-a nekim vrlo zanimljivim podacima zahvaljujući kućištu za koje se smatra kako pripada upravo iPhoneu 5.

Zimo Zimo Zimo | 08.06.2012. / 13:35

iPhone 5 imat će unibody kućište i bit će duži s većim zaslonom [VIDEO]

Nova runda glasina oko novog iPhonea 5 je tu. Gizmodo je objavio video ETradeSupplys-a nekim vrlo zanimljivim podacima zahvaljujući kućištu za koje se smatra kako pripada upravo iPhoneu 5.

Bilo da je iPhone 5, novi iPhone ili neko za sada nepoznato ime, sve su češće glasine kako će nova generacija iPhonea imati zaslon od 4 inča, telefon će biti nešto duži no ne i širi, te će biti izrađen od unibody kućišta.

Sudeći prema snimci koju je objavio ETradeSupplys, iPhone više neće imat stražnju stranu prekrivenu staklom, već će sve biti metalno, no postoje i neke dramatične promjene na samom uređaju. Iako smo već ranije pisali o ovim glasnima, novi video potvrđuje te glasine, pa se tako nagađa kako će dock biti puno manji, a utor za slušalice će se nalaziti na donjoj strani telefona, dakle utor je premješten sa gornje strane.

Također, ono što će zadati glavobolju operaterima jest da Apple ponovo uvodi novu dimenziju SIM kartica koja bi trebala biti nešto manja nego što je to sada slučaj. No da li je Apple uveo samo manji utor ili uvodi manji karticu vidjet ćemo uskoro.

Kako god bilo, sve više glasine se sve više poklapa, stoga se postavlja pitanje hoće li iPhone 5 sličiti ovom konceptu? Što vi mislite?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti