iPhone koncept koji bi mogao oduševiti mnoge

Novi koncept Appleovog iPhonea u očima Mareka Weidlicha.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.04.2016. / 11:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oko Appleovog iPhonea uvijek ima kontroverza i ideja kako bi sljedeća verzija mogla izgledati, no malo je onih koji zapravo znaju kako izgleda novi iPhone.

IPhone je definitivno uređaj o kojem se voli najviše špekulirati i nagađati, no dok se on službeno ne predstavi, malo ljudi zna kako uređaj izgleda.

Može li Apple još više minimalizirati svoj uređaj teško je znati, no Marek Weidlich ima ideju kako bi nova verzija iPhonea mogla izgledati, a ako je sudeći prema videu i slikama — izgleda fantastično.

Marek je zamislio novi iPhone kao uređaj bez okvira s velikim 3D Touch zaslonom, a čak se riješio fizičkog “Home” gumba koji je zamijenio virtualnim dok nova verzija iOS-a omogućuje dodatne mogućnosti proširenja ekrana. Zadnja kamera je postavljena u sredini uređaja, što moramo priznati izgleda vrlo neobično na iPhoneu.

U ovom konceptu, iPhone dolazi u samo jednoj veličini 4.7 inča, te s jednom bojom no dvije verzije memorije, 64GB odnosno 256GB. 

Naravno, ovako nešto nije baš jednostavno izvest, no nikad se ne zna, možda nas Apple iznenadi nečim sasvim novim. Živi bili pa vidjeli.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti