Nakon što su osvojili Hrvatsku, startup projekt iQpon razvija se i van granica pa će tako korisnici ovog servisa od sada moći shoppingirati i u Sloveniji i Srbiji.

Korisnici iQpona mogu ostvarivati popuste u restoranima, trgovačkim lancima, prodavaocima s najpopularnijim modnim markama i mnogim drugim mjestima.

iQpon 'shopping vodič' jest besplatna aplikacija koju možete koristiti na pametnim telefonima, a koja korisnicima omogućuje popuste na razne proizvode i usluge, no oni korisnici koji još ne posjeduju pametne telefone popuste mogu iskoristiti tako da ponudu poslikaju mobitelom ili fotoaparatom ili pak isprintaju na web stranici kuponi.iqpon.hr, te dođu na prodajno mjesto.

'REGISTRIRANI KORISNICI imaju pristup ekskluzivnim ponudama u sekciji iQPON DANA koje drugi korisnici ne vide te imaju mogućnost uvijek biti obaviješteni o aktualnim ponudama.', ističu iz iQpona

Ovaj servis osim što se proširio na Hrvatsku i Srbiju dogovorio je suradnju s Tele 2, pa će korisnici tako moći iskoristiti neke od ponuda ovog mobilnog operatera kao što su kupnje novih modela mobitela. Također, suradnja između iQpona i Cineplexa omogućuje korisnicima da iskoriste ekskluzivne popuste na karte, kokice, sokove, a za partijanere PAPAYA na Zrću omogućit će iQponovcima popuste na ulaznice i koktele.

Svakodnevan porast broja korisnika, koji osim ekskluzivnih kupona ističu kao najveće prednosti dostupnost i jednostavnost pretraživanja aktualnih popusta te mogućnost evidencije o ukupnoj uštedi, ovaj prvi hrvatski mobilni shopping vodič postavlja kao glavnu platformu za diskontni shopping.

Više o iQponu pogledajte na njihovim službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju