Iskonov Smart Wi-Fi pokrit će svaki kutak vašeg doma

Kakav je Wi-Fi signal u vašem domu? Pun u dnevnom boravku, dvije 'crtice' u spavaćoj, jedna ili nijedna u dječjoj/radnoj sobi.

PR | 22.12.2017. / 07:30

Iskon

Tlocrt stana, debeli zidovi, količina pregrada koje dijele ruter od internetom nepokrivenog kutka doma… Postoji barem deset razloga zašto jedan ruter ne može Wi-Fi signalom pokriti 100% srednjeg ili velikog stana, kamoli kuća katnica…

Iskon, prvak u uvođenju inovacija koje nam olakšavaju svakodnevni život, prvi je doskočio i ovom problemu. Upravo je predstavio novu Smart Wi-Fi uslugu, koja pazi da apsolutno svaki kutak vašeg doma bude 100% pokriven Wi-Fi mrežom.

Kako radi Iskon Smart Wi-Fi?

Smart Wi-Fi usluga se sastoji od 2 ili više međusobno povezanih uređaja i popratne mobilne aplikacije za upravljanje kućnom Wi-Fi mrežom. Uređaji se jednostavno rasporede po prostorijama, nakon čega se sami bežično povežu i odašilju signal po cijelom domu. Za razliku od pojačivača, Smart Wi-Fi ne kreira novu mrežu, što dovodi do prekida signala kretanjem kroz stan. Radi na 5 GHz što, laički rečeno, znači da nećete osjetiti zagušenja i smetnje koje vam dolaze od susjeda.

Osnovni Smart Wi-Fi komplet se sastoji od 2 uređaja proizvođača Air Ties, od čega je jedan potrebno spojiti s ruterom, a drugi rasporediti sukladno uputama. Instalacija je jednostavna, a kroz nju vas vodi i prateća mobilna aplikacija koja donosi još nekoliko odličnih funkcija. Smart Wi-Fi, naime, omogućuje odvajanje Mreže za goste (Guest network), kao i Nadzor nad djecom (Parental control), zahvaljujući kojem možete pojedinim uređajima omogućiti/onemogućiti pristup Wi-Fi-u jednim klikom. Vrijeme je za domaću zadaću? Pozdravite se od interneta na nekoliko sati, djeco!


Idealno rješenje i za apartmane, urede, kafiće…

Korist u Smart Wi-Fi rješenju pronaći će svatko tko je nezadovoljan trenutnom rasprostranjenošću Wi-Fi signala u svojem domu. „Osim velikih stanova i kuća katnica, to su još svi koji žive u manjim stanovima tzv. „L“ tlocrta, u kojima raspored zidova i prostorija onemogućuje pokrivanje svih soba Wi-Fi signalom. Usluga spašava rejting iznajmljivača apartmana na Bookingu, Airbnbu i sličnim servisima, na kojima je najčešći uzrok niže ocjene loš ili nikakav Wi-Fi signal. Naš Smart Wi-Fi će od nedostatka Wi-Fi signala spasiti i kafić s terasom, ured s nekoliko prostorija ili manju redakciju. Ovo je samo nekoliko primjera primjenjivosti usluge koju sada po prvi put možete naručiti u Hrvatskoj“, zaključuju u Iskonu.

Isprobajte prije odluke o kupovini

Iskon Smart Wi-Fi usluga dostupna je u Iskonu po early bird cijeni od 39 kuna mjesečno. Pritom postoji probni period od mjesec dana, koji je besplatan i tijekom kojeg korisnik može isprobati uslugu te se uvjeriti u sve njezine mogućnosti i kvalitetu. U Osnovnom paketu se nalaze 2 uređaja AirTies, dovoljna za pokrivanje prostora površine do 100 četvornih metara. U slučaju još većih ili kompleksnijih prostora, moguća je kupovina dodatnih uređaja, pri čemu se mogu povezati maksimalno četiri.

Iskon Smart Wi-Fi naručuje se telefonski putem besplatnog broja 0800 1000 ili e-mailom na ponuda@iskon.hr. Više informacija o usluzi također je dostupno na stranicama Smart Wi-Fija: https://www.iskon.hr/Smart-Wi-Fi

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti