Iskonovci predstavili novi mobilnu tarifu!

Iskon, osim što je poznat po svojim uslugama interneta, pametnog doma, telefona i televizije, od sada je bogatiji za još jednu uslugu, mobilnu tarifu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.05.2017. / 17:47

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Od danas, u Iskonu je dostupna mobilna tarifa bez ugovorne obveze Iskon.Mobile. Naime, ova tarifa za 120 kuna mjesečno sadrži 1000 jedinica za telefoniranje i SMS/ove te 4GB podatkovnog prometa. U ovo ne ulazi dodatni 1 GB namijenjen komunikaciji putem aplikacija za dopisivanje. Svakom korisniku je osigurano još 10 sati uživanja u Iskonovoj aplikaciji za gledanje TV-a u pokretu.

Valja istaknuti da je Iskon.Mobile bez ugovorne obveze dostupna isključivo korisnicima Iskonovih fiksnih usluga, pa se tako u paketu nalazi Instant Messaging paket za komuniciranje putem popularnih chat servisa, aplikacija za gledanje TV-a te dodatne gigabajte prometa i minute razgovora za dovođenje prijatelja u Iskon.Mobile svijet.

Za one radoznale, Iskon.Mobile ima 099 pozivni broj na 4G mreži Hrvatskog Telekoma čime pokrivaju 97% stanovništva u vanjskom okruženju.

S obzirom da su već zagazili u mobilni svijet, Iskon nudi 1000 kuna popusta, bez ugovorne obveze, na kupovinu novog mobitela, no za to ćete ipak morati imati ugovornu obvezu na fiksnu uslugu interneta, TV-a ili telefona. Spomenimo da se tako Lenovo Vibe K5 može kupiti po cijeni od 199 kuna, dok se Xiaomi Redmi A4 može kupiti za tek 58 kuna na rate kreditne kartice kroz sljedeća 24 mjeseca. Ostalu ponudu možete pogledati na ovom linku.

Kako je Iskon najpoznatiji upravo po zajednici Iskonovaca, međusobno povezivanje u Iskon.Mobile svijetu donosi im dodatni podatkovni promet te jedinice za razgovore/SMS. Bez obzira radi li se o ukućanima, prijateljima ili poznanicima, u Iskon.Mobile je moguće uvesti još korisnika te uvećati promet svima (po SIM-ici) do 6 GB i 3000 jedinica za razgovore i SMS.

Odabirom Iskon.Mobilea korisnici paralelno ostvaruju pogodnosti na dodatne usluge i u fiksnom dijelu. Iznosi popusta do 45 kuna mjesečno mogu se, primjerice, iskoristiti za aktivaciju besplatnih tematskih TV paketa (poput sportskog ili dječjeg) ili za neki od ponuđenih uređaja iz Iskon.Webshopa (Wi-Fi pojačivač ili HomePlug). Zajedno s Iskon.Mobile tarifom, Iskon.Smarthome usluga postaje dostupna za samo 24 kune mjesečno, dok se HBO Premium paketu cijena umanjuje za 15 kuna. Ovo su samo neki od niza benefita, jer korisnik sam bira pogodnosti koje najviše odgovaraju njegovim navikama. Popis je dostupan na ovom linku.


Detalji Iskon.Mobile ponude nalaze se na ovom linku

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti