Istražite Destiny planete pomoću Google Street View

Zahvaljujući Googleovoj tehnologiji nadolazeća FPS MMO igra Destiny dobiva svoj Google Street prikaz. Sada možete istražiti Mars, Venus i mjesec pomoću Destiny Planet View koji osim pregleda planeta nudi igračima objašnjena vezano uz planete te događaje koji se odvijaju na određenoj planeti.

Dino Musliu Dino Musliu | 04.09.2014. / 11:25

Istražite Destiny planete pomoću Google Street View

Zahvaljujući Googleovoj tehnologiji nadolazeća FPS MMO igra Destiny dobiva svoj Google Street prikaz. Sada možete istražiti Mars, Veneru i Mjesec pomoću Destiny Planet Viewa koji osim pregleda planeta nudi igračima objašnjenja vezano uz planete te događaje koji se odvijaju na određenoj planeti.

Destiny je inače prva FPS MMO video igra znanstveno fantastične tematike napravljena od strane Bungie studia koji su poznatiji po hit serijalu HALO u suradnji sa Activisionom. Activision je do sada investirao više od 500 milijuna dolara, što je čak duplo više nego hit igra GTA V.

Hoće li Destiny nadmašiti i zaradu i od milijardu dolara u samo tri dana kao i GTA V za to ćemo morati pričekati još nekoliko dana. Destiny dolazi na PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox360 i Xbox One 9 rujna.  

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti