Iz kompanije Atari stiže šilterica s Bluetooth zvučnicima

Iako je Atari najpoznatiji po videoigrama i konzolama, kompanija sada radi i na novim nosivim uređajima.

Monika Nožić Monika Nožinić | 21.07.2017. / 17:04

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Američka kompanija Atari proizvela je šaltericu sa zvučnicima ugrađenima na štitniku. Šilterica ima i mikrofon te Bluetooth uređaj koji se može povezati s mobitelom pa putem šilterice možete slušati glazbu.

Iako Atari smatra kako bi sve šilterice i kape općenito u budućnosti trebale imati ovakve dodatke, mnogi se s tim ne slažu. Atari je najavio kako će nastaviti unaprijeđivati izgled šilterice dok u potpunosti ne uspiju sakriti zvučnike, mikrofon i Bluetooth.

Ova kapa zapravo funkcionira kao svaki drugi Bluetooth zvučnik, samo što ga možete nositi na glavi. Dovoljno je da pritiskom na samo jedan gumb uključite Bluetooth i kapu povežete s pametnim telefonom. Svaki zvuk s mobitela zatim se reproducira na zvučnicima koji su smješteni ispod štitnika na kapi.

Kapa-zvučnik, kako su ga službeno nazvali u Atariju, još uvijek nije u prodaji, ali svi koji ga žele isprobati mogu se registrirati za testiranje. Jedan od sretnika kojemu je na kućnu adresu dostavljena kapa je Markee Dragon, koji je na Youtubeu podijelio detalje i specifikacije ove kape, a njegove dojmove pogledajte u nastavku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti