Izašao Jailbreak za iOS 7, budite oprezni

Dugo nakon što je službeno predstavljen iOS7, stigao je i dugoočekivani Jailbreak za novu verziju Appleovog mobilnog sustava koji vjerujem su mnogi čekali s nestrpljenjem.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 22.12.2013. / 16:22

Izašao Jailbreak za iOS 7, budite oprezni

Dugo nakon što je službeno predstavljen iOS7, stigao je i dugoočekivani Jailbreak za novu verziju Appleovog mobilnog sustava koji vjerujem su mnogi čekali s nestrpljenjem.

Evasi0n tim objavio je tako alat koji će omogućiti korisnicima da otključaju svoje iOS uređaje od verzije 7.0 do 7.0.4, a iz tima kažu kako cijeli proces traje svega pet minuta. No treba biti oprezan jer kako kaže kreator Cydia app storea Jay Freeman “Ne znam hoće li ili neće raditi, te što uključuje evasion7.”

Ova verzija Cydie još nije službena i nije testirana, stoga će Evasi0n trebati objaviti ažuriranu verziju nakon što se sve testira do kraja. Zato, ako se već odlučite na Jailbreak možda da pričekate službeno priopćenje!

Ukoliko trebate upute omizio je objavio detalje i korisnici za sada kažu kako radi na 4S i na 5S, no isto tako neki korisnici imaju problema, stoga oprez.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti