Izašao prvi trailer za novi film o Steveu Jobsu

Universal Pictures je nakon nekoliko mjeseci odlučio objaviti prvi teaser trailer za nadolazeći biografski film o Steveu Jobsu.

Monika Nožić Monika Nožinić | 18.05.2015. / 13:00

Izašao prvi trailer za novi film o Steveu Jobsu

Universal Pictures je nakon nekoliko mjeseci odlučio objaviti prvi teaser trailer za nadolazeći biografski film o Steveu Jobsu

Režiju za film jednostavnog naziva "Steve Jobs" potpisuje Danny Boyle, u glavnoj ulozi će glumiti Michael Fassbender, a Seth Rogen će se pojaviti kao Steve Wozniak. 

Scenarij za film napisao je oskarovac Aaron Sorkin ("Slumdog Millionaire", "Trainspotting") na temelju knjige Waltera Isaacsona i do sada je prošao kroz nekoliko inkarnacija, promjene glumačke postave, redatelja pa čak i studija.  

Ipak, po pitanju radnje i načina na koji je Jobs u filmu prikazan još ništa nije otkriveno. Većina trailera prikazuje Jobsa/Fassbendera okrenutog leđima, u prepoznatljivoj crnoj dolčeviti, a zadnjih nekoliko sekundi vidljivo je samo lice Michaela Fassbendera kao Stevea Jobsa, što je vjerojatno scena prilikom predstavljanja iMaca 1998. godine. 

Film u kina stiže 9. listopada ove godine, a do tada možete samo pogledati trailer i procijeniti koliko je dobro glumac Fassbender skinuo Jobsa. 

Sve u svemu, izgleda poprilično dobro, obećavajuće i, u najmanju ruku, intrigantno.

Uvjerite se sami:


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti