Izvrstan dual-sim smartphone Doogee Y100 Pro

Ako pratite mobilno tržište onda ste mogli primijetiti da je kineska tvrtka Doogee nakon duljeg vremena predstavila nekoliko novih modela, a među njima je i Y100 Pro.

Ivan Vovk Ivan Vovk | 15.06.2015. / 07:15

Izvrstan dual-sim smartphone Doogee Y100 Pro

Ako pratite mobilno tržište onda ste mogli primijetiti da je kineska tvrtka Doogee nakon duljeg vremena predstavila nekoliko novih modela, a među njima je i Y100 Pro. Osobno vjerujem da će biti zanimljiv mnogima ponajprije zbog vrlo niske cijene od $120 i vrlo dobrog hardvera.

Za početak mogu navesti da ima 5 inčni HD IPS OGS 2.5D zaslon s Gorilla Glass zaštitom. Kućište mobitela je od metala konkretnije od aluminija koji je dodatno poliran radi ekskluzivnijeg efekta, no kada pričamo o ugrađenom hardveru mogu slobodno reći da za ovaj cjenovni rang doista ima moćan hardver.

Doogee Y100 Pro ima 64 bitni četverojezgreni procesor MTK6735 brzine 1.3GHz, također ima 2GB ugrađenog RAM-a i 16GB memorije za pohranu podataka. Ako vam 16GB nije dovoljno tada unutarnju memorije možete proširiti s memorijskom karticom maksimalnog kapaciteta 128GB.

Navedeni uređaj će biti isporučen s najnovjijim operativnim sustavom Android 5.1 te će podravati nekoliko korisnih funkcija poput Smart gestures iWake Gesture. Naravno podržava 3G i 4G LTE mrežu pa što se tiče povezivanje tu nemate brige.

Ukupno gledajući Doogee Y100 Pro je svakako vrlo dobar izbor u ovom cjenovnom rangu jer je vrlo lijep i istovremeno ima snažan hardver. Stoga ako ste zainteresirani za kupnju navedenog uređaja, to svakako možete učiniti ovdje u ovoj online trgovini.

Izvrstan dual-sim smartphone Doogee Y100 Pro

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti