Jamie Oliver objavio aplikaciju za Android

Poznat i pod nadimkom 'Goli kuhar', Jamie Oliver je objavio aplikaciju '20 Minute meals' od sada dosupnu i za Android korisnike.

Zimo Zimo Zimo | 23.03.2011. / 17:20

Jamie Oliver objavio aplikaciju za Android

Poznat i pod nadimkom 'Goli kuhar', Jamie Oliver je objavio aplikaciju '20 Minute meals' i za Android korisnike.

Jamie Oliver celebrity je u svijetu kuhanja, a svoju promociju i kontakt sa fanovima ostvaruje na moderan način putem Facebooka, Twittera (@jamie_oliver), iPhone aplikacije i od danas Android aplikacije.

'20 Minutes Meals' je aplikacija koja je otprije poznata korisnicima iPhone uređaja u kojoj Jamie donosi upute kako pripremiti i skuhati ukusnu hranu u roku od 20-ak minuta.

 

Aplikacija trenutno sadrži oko 60 recepata koje možete zasebno pogledati, korak po korak i to uz fotografije. Kako kaže Jamie, ne možete pogriješiti.

Osim uputa za kuhanje, aplikacija sadrži listu za shopping koja sortira sve potrebne namirnice kako bi vam olakšali i ubrzali kupovinu.

Uz sve to, aplikacija sadrži i 21 video, ekskluzivno dostupan za korisnike mobilnih uređaja, u kojem Jamie daje korisne savjete, trikove i vještine poput oštrenja noževa ili kako sjecakati luk.

Aplikaciju možete preuzeti u promotivnov razdoblju koje traje do 01. travnja na Android Marketu po promotivnoj cijeni od 2.99 / 3.99 / 4.99 funti.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti