"Jesi li opušten?": Nico Rosberg bockao Rimca dok su tijekom testne vožnje C_Two jurili hrvatskim cestama

Obećano, ispunjeno. Mate Rimac obećao je Nici Rosbergu da će biti prvi čovjek izvan Rimac Automobila koji će testirati na otvorenoj cesti (a kasnije i trkaćoj stazi) električni hiperautomobil C_Two .

Branimir Vorša | 24.11.2020. / 16:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Slavni bivši vozač Formule 1, Nijemac Nico Rosberg, s ponosom je na svojem YouTube kanalu sa svijetom podijelio veliku čast testiranja Rimčevog prototipa C_two. Naime, Rosberg je prva osoba koja je testirala taj električni hiperautomobil, a koja nije iz same tvrtke. Testnu vožnju Rosberg je obavio upravo u Hrvatskoj, blizu obale.

Nico, imaš čast biti prvi koji će testirati ovaj prototip, rekao je Rimac slavnom vozaču Formule 1.

Čast pripada meni, odgovorio mu je Rosberg.

Bit ćeš prvi koji će ga voziti i na trkaćoj stazi. Obećao sam ti da hoćeš pa ćemo brzo doći i do toga, dodao je Rimac.

Nešto kasnije, kad se Rosberg opustio, Rimac je postao nešto napetiji pa mu je par puta izletjelo "O sr****", nakon čega se i našalio.

Nitko mi nije rekao da će i ovo biti dio mog posla, rekao je Rimac Rosbergu dok je ovaj sa širokim spmjehom nizao zavoje velikom brzinom.

Jesi li opušten?, bockao je Rimca Rosberg, no bolje da sad prestanemo nabrajati i prepustimo vas gledanju testne vožnje u niže priloženom videu. Reći ćemo samo da Rosberg nije mogao skinuti taj široki osmjeh s lica.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti