Jimmy Fallon zapjevao karaoke s robotom: Ovo je prvi ljudsko-robotski duet u povijesti

"Volim pjevati karaoke koristeći svoj AI glas", rekla je Jimmyju i onda s njim zapjevala "Say something" Christine Aguilere.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 23.11.2018. / 16:00

Sophia i Jimmy (Foto: YouTube) (Foto: Youtube)

Čak i ako ne pratite tehnologiju i niste neki ljubitelj robotike, vjerojatno ste čuli za robota Sophiju koja daje intervjue za medije, tješila je Angelu Merkel nakon ispadanja Njemačke s nedavnog SP-a u nogometu te, vjerovali ili ne, ima i državljanstvo Saudijske Arabije. Sophia se nedavno pojavili u emisiji "The Tonight Show" Jimmyja Fallona posvećenoj upravo – robotima.

Malo je popričala s popularnim voditeljem, pohvalila se s nedavnim putovanjima i aktivnostima te je otkrila svoj novi talent – zahvaljujući novom alatu baziranom na umjetnoj inteligenciji, ovaj robot sada može i pjevati karaoke. "Volim pjevati karaoke koristeći svoj AI glas", rekla je Jimmyju i onda s njim zapjevala "Say something" Christine Aguilere.

Kako ovaj duet zvuči možete poslušati u priloženom videozapisu (od 6,55 minute), a nije teško zaključiti kako Sophija i Fallon ne trebaju razmišljati o glazbenim karijerama jer ne bi ostvarili previše uspjeha.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti