Još jedna ponuda za “Crni petak” s odličnim popustima

Na sve strane ovih dana mogu se vidjeti popusti povodom “Black Fridaya”, pa zašto ne iskoristiti ovu jedinstvenu priliku.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.11.2016. / 00:04

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

"Black Friday” možete danas vidjeti na svakom uglu, a razlog tome je što se gadgeti mogu kupiti po smiješnim cijenama. Ponuda je ovih dana toliko široka da možete odabrati što god želite, od igle do lokomotive, no prate se oni najbolji koji nude najveće popuste u gomili “Black Friday” ponuda.

Iako smo ovih dana puno pisali o “Crnom petku” ovo je još jedna od onih ponuda koja se isplati pogledati. Popusti do 80% zvuče primamljivo svima, pa smo upravo iz tog razloga odlučili podijeliti ovu informaciju sa vama.

Naime, ova ponuda traje idućih tri dana i nudi toliko toga da nam se ne isplati pisati, pa je najbolje da sami zavirite i pogledate što vam najbolje odgovara, odnosno što vas interesira. Odlična stvar kod ove ponude jest da kupovinom preko PayPala dobivate 2% popusta, a ukoliko kupite kombinaciju gadgeta, dobit ćete dodatni popust!

Štogod mi pričali i pisali, najbolje da se uvjerite svojim očima i vidite što se nudi, odnosno što možete nabaviti za zaista smiješne novce.

Cijelu ponudu možete pogledati na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti