Kada je dizajn u središtu izrade pametnog telefona, onda dobijete ovo!

Dizajn, pogotovo u današnje vrijeme, je nešto na što svi obraćaju pažnju, od onih najmanjih pa do onih starijih.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.03.2016. / 09:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Uređaj možete biti vrhunskih karakteristika, no ako nema moderan dizajn, osuđen je na propast. Nitko ne želi ružne gadgete, s tim će se svi složiti.

Dok neke kompanije “pumpaju” karakteristike telefona, postoje druge kompanije koje više pažnje posvećuju samom dizajnu uređaja. Jedna od tih kompa ija je Infocus čiji model M560 izgleda oku ugodnije od bilo kojeg jeftinijeg uređaja na tržištu.

Često, u svojim PR materijalima, Infocus naglašava kako rade od dizajna prema kako tehnologija radi, što nam je naravno poznato od Applea.

Kako god bilo, Infocusov M560 izgleda fenomenalno, i osobno preferiram ovakav dizajn. Aluminijsko unibody kućište, detaljno izrađeni obli rubovi, pokazuju da je ova kompanija itekako ozbiljna po pitanju dizajna.

Unutar 7.6mm tankog kućišta nalazi se prilično moćan stroj. Zaslon od 5.2 inča dolazi u 1080 FullHD rezoluciji, 1.3GHz osmerojezgreni procesor, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije proširive do 128GB, sasvim je dovoljno za sve nas. Osim toga, niti kamera ne zaostaje puno za puno skupljim uređajima, pa tako M560 ima 13MP stražnju te 5MP prednju kameru, naravno sve s HDR-om.

Infocus se poziva i na vrhunski zvuk koji uređaj nudi, no da bi se u to uvjerili trebali bi isprobati uređaj iz prve ruke.

Na kraju, cijena uređaja iznosi tek 115 dolara, što bi bilo oko 800 kuna (bez carine i PDV-a), no što je opet i više nego povoljno! Više informacija o ovom predivnom uređaju možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti