Kako dijeliti sadržaj na Zimo?

Oduvijek nas je fascinirala konstatacija 'It's all about detail', te ju sve više primjenjujemo kako unaprijedili našu stranicu i prilagodili je vama.

Zimo Zimo Zimo | 16.05.2011. / 10:24

Kako dijeliti sadržaj na Zimo?

Oduvijek nas je fascinirala konstatacija 'It's all about detail', te ju sve više primjenjujemo kako unaprijedili našu stranicu i prilagodili je vama.

Duboko vjerujemo da u današnje vrijeme korisnik je na prvom mjestu i ukoliko želite uspješno provoditi projekt morate napraviti sve što korisnik želi, odnosno u našem slučaju prilagoditi sadržaj njemu.

Možda ste već primijetili, a možda i niste, no mi u Zimo svaki dan razmišljamo kako unaprijediti i poboljšati stranicu kako bi korisnicima olakšali čitanje i praćenje vijesti.

Facebook i Twitter od samog su početka srž širenja vijesti, no kako bi korisnicima omogućili vrlo lagano dijeljenje sadržaja potrebno je i malo kuckanja koda. I to smo uspjeli naučiti.

Zimo bilježi sve više posjeta stoga je i jasno da želimo čim više omogućiti korisnicima da na najbrži mogući način podijele sadržaj ili čitaju sadržaj koji je njima zanimljiv.


Gumbići, gumbići


Iako ih je bilo i prije, ovaj puta istaknuli smo gumbe Facebooka, Twittera i Tumblra kako bi vama zanimljiv sadržaj podijelili s drugima. U slici ispod navedeno je nekoliko načina, dakle, Facebook i Twitter glavni su alati stoga je jasno da su odmah istaknuti na naslovnici.

Druga stvar je ona unutar posta. Iako postoji alatna traka s lijeve strane koja omogućuje dijeljenje sadržaja, istaknuli smo nekoliko novih načina, pa tako od sada možete kliknuti na like odmah na početku posta, ili poslati privatno željeni sadržaj putem 'Send' gumba nekoj grupi ljudi.

Ukoliko pak koristite Tumblr, sadržaj koji čitate možete podijeliti sa vašim prijateljima na ovoj sve većoj mikroblogerskoj platformi.


Povezani članci


Postojali su ovdje i prije, no uveli smo nekima male promijene a nekima veće. Umjesto dosadašnjih pet povezanih postova, stavili smo samo dva, no slika je veća i jasnija ( i više nije kockasta, jer ne volimo kocke :)), i kako se vidi iz slike ispod, sadržaj u povezanom članku možete lajkati i objaviti članak na Facebooku.


Newsletter


Ovo je nova značajka koja vam omogućuje da ukoliko ne stignete pratiti sve što se događa svakodnevno, da primate tjedne novosti sa istaknutim člancima. Sve što trebate napraviti jest u kućicu upisati vašu email adresu, a mi ćemo vam tjedno slati vijesti za koje smatramo da su najvažnije.


Najčitanije ovaj tjedan


S desne strane stranice nalazi se popis šest najčitanijih postova tjedna, stoga provjerite što se sve čita i pogledajte i vi što to vaše istomišljenike toliko interesira.

Osim navedenih stvari pratite nas i na sljedećim društvenim mrežama:

Twitter: @zimoonline

Facebook: facebook.com/zimoonline

LinkedIN: linkedin.com/company/zimo-follow-&-share

YouTube: youtube.com/zimoonline

Foursquare:foursquare.com/zimoonline

Skype: zimoonline

Svi vi koji pratite vijesti iz društvenih mreža, tehnologije, i sličnih tema, te želite svoje znanje podijeliti sa drugima, odnosno pisati članke za Zimo, javite nam se na mail!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti