KAKO: dodati Wordpress aplikaciju na LinkedIn profil

Jeste li znali da na LinkedIn profil možete dodavati razne aplikacije kao što su Wordpress, Tweets, Google ili Slideshare prezentacije i mnoge druge?

Zimo Zimo Damjan Tomšić | 17.01.2011. / 21:46

KAKO: dodati Wordpress aplikaciju na LinkedIn profil

Jeste li znali da na LinkedIn profil možete dodavati razne aplikacije kao što su Wordpress, Tweets, Google ili Slideshare prezentacije i mnoge druge?

Aplikacije se jednostavno dodaju na vaš profil i osnovnu stranicu, omogućavajući vam tako da kontrolirate koje će informacije biti vidljive na vašem profilu.

LinkedIn aplikacije omogućavaju vam da obogatite vaš profil, podijelite svoj rad, surađujete s vašom mrežom  i dobijete ključne uvide koji će vam pomoći da budete efikasniji.

Mi ćemo vam ovdje pokazati kako da dodate svoj Wordpress blog na vaš profil kako biste se istaknuli među drugim ljudima ili jednostavno podijelili informacije s vašom mrežom. Ovo je posebno korisno ako ste profesionalni bloger i želite podići svoj kredibilitet i potvrditi se kao stručnjak na svome polju.

U nastavku pogledajte kako u 5 koraka  instalirati Wordpress aplikaciju na vaš LinkedIn profil.


Korak 1 : U glavnom izborniku kliknite na Profile -> Edit Profile



Korak 2: Dolje potražite i kliknite na poveznicu Add an application



Korak 3: Pronađite Wordpress aplikaciju i kliknite na njezinu poveznicu



Korak 4: Kliknite na gumb Add application



Korak 5: Unesite vašu Wordpress URL adresu i kliknite na gumb Save


Kod ovog koraka pripazite da ne unesete RSS poveznicu od vašeg bloga, nego unesite baš URL adresu bloga. Također ovdje možete izvršiti i filtriranje članaka ako vaše članke na blogu označite sa oznakom (eng. tag) LinkedIn i tako omogućite prikazivanje samo tih članaka na profilu.

Ovdje vidimo da Wordpress aplikacija filtrira članke i po autoru, ali samo ako unesemo poveznicu koja upućuje na autora bloga. Ovo je korisno ako na vašem blogu imate više blogera, a svaki od njih želi staviti svoje članke na svoj LinkedIn profil.

Kada ste gotovi možete pregledati vaš profil ako kliknete na Profile -> View Profile i pogledajte kako izgleda vaša Wordpress aplikacija na vašem LinkedIn profilu.

Nadamo se da vam je ovaj naš savjet pomogao, a sva pitanja vezana uz njega možete nam ostaviti dolje u komentarima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti