Kako se razvijao Google Plus od svog lansiranja [INFOGRAFIKA]

Google Plus najbrže je rastući društveni servis u povijesti pa je tako dosegao 10 milijuna korisnika u kraće vrijeme nego Facebook i Twitter

Zimo Zimo Zimo | 01.08.2011. / 16:43

Kako se razvijao Google Plus od svog lansiranja [INFOGRAFIKA]

Google Plus najbrže je rastući društveni servis u povijesti pa je tako dosegao 10 milijuna korisnika u kraće vrijeme nego Facebook i Twitter.

O Google Plusu se puno priča. Svaki poznati i respektabilni portal napisao je hrpe postova o ovom servisu za dijeljenje sadržaja iz Googlea.

Iako je do sada kompanija imala neuspjeha na području društvenih medija, očito im je sa Google Plusom ipak krenulo na bolje.

U manje od mjesec dana Google je, što svojom marketinškom taktikom što znatiželjom korisnika, dosegao čak 20 milijuna korisnika, a to do sada nije uspjelo niti Twitteru niti Facebooku.

Iako se polako taj momentum usporava, to ne znači da je Google Plus počeo gubiti bitku sa vodećima, dapače, isti još nije niti zakoračio pravim koracima u društvene medije. Očekujemo i skoro pojavljivanje mogućnosti otvaranja profila za poduzeća i brandove, čime će se broj korisnika drastično povećati.

Kako je to izgledalo od lansiranja, te koji su najpopularniji korisnici istog, pogledajte u nastavku, a ukoliko vas interesira koji su neki od najpopularnijih korisnika u našoj regiji, možete pogledati statistike srpske stranice Buzzille.

Napomenimo samo da još dosta profila nedostaje, pa tako i  našeg Saše nema među top 50 iako ima konkurentan broj korisnika u krugovima. Pratite naše postove preko profila Google Plusa Saše, Gorana i Nikole.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti